yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4202
EURO
34,8115
ALTIN
2.399,48
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YILMAZTÜRK, CAMİ VE KURAN KURSLARINI GEZDİ

YILMAZTÜRK, CAMİ VE KURAN KURSLARINI GEZDİ
21.05.2023 14:40
0
A+
A-

MÜFTÜ YILMAZTÜRK, CAMİ VE KURAN KURSLARINI GEZDİ

  • Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, şube müdürleriyle birlikte Yalova Merkez Amirliği Bağlarbaşı Polis noktası, cami ve Kur’an kursu inşaatlarını ziyaret etti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, beraberindeki heyetle birlikte Yalova’da bulunan bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti.  Yılmaztürk, Din Hizmetleri Şube Müdürü Muhammed Işık ve İdari Mali Hizmetler Şube Müdürü Mustafa Kababataş ile birlikte ilk olarak Yalova Merkez Amirliği Bağlarbaşı Polis Noktası’na gitti. Burada polis memurları ile sohbet eden Yılmaztürk ve beraberindekiler, yeni kurulan polis noktası hakkında bilgiler aldı. Güvenlik güçlerinin çok önemli bir görevi yerine getirdiklerinin altını çizen Yılmaztürk yeni polis noktasının hayırlı hizmetlere vesile olması dileğinde bulundu. Daha sonra yapımı devam eden Hz. Ali Camisi’nin inşaatına geçen Yılmaztürk ve beraberindekiler, caminin dernek başkanından caminin inşaat durumu hakkında bilgi aldı. Caminin kısa sürede tamamlanarak ibadete açılmasını temenni eden Yılmaztürk, caminin Yalova’ya hayırlar getirmesini diledi. Yılmaztürk ve beraberindekilerin son durağı ise yapımı devam eden Vasfiye Turna Kur’an Kursu oldu. Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ziyareti esnasında, Kur’an kursunun yetkililerinden kursun özellikleri hakkında bilgi aldı. Kur’an kursunun modern ve donanımlı bir şekilde inşa edildiğinin altını çizen Yılmaztürk, kursun eğitim kalitesine katkı sağlayacağını belirtti. Bazı önerilerde de bulunan Yılmaztürk, kursun en kısa zamanda hizmete girmesini umduğunu söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.