yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2892
EURO
34,6521
ALTIN
2.410,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

YILDIZLARSPOR’DAN TEPKİ

YILDIZLARSPOR’DAN TEPKİ
07.05.2023 17:26
0
A+
A-
  • Yalova Yıldızlar Spor Kulübü’nden, sona eren U-14 Ligi ile ilgili son günlerde sosyal medya üzerinden algı oluşturulduğu iddiasıyla açıklama yapıldı. Kulüp adına açıklama yapan Yılmaz Kalaycı, “Yalova U-14 Ligi şampiyonu Yıldızlarspordur. Bunu tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz” dedi.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova U-14 Ligi’nde play-off şampiyonu olan Yıldızlar Spor Kulübü’nde antrenör Yılmaz Kalaycı önemli açıklamalarda bulundu. Yıldızlarspor yönetimi sosyal medya üzerinden ligdeki rakipleri Yalovagücü’nün algı yaptığını belirtirken, 2022-2023 sezonunda U-14 Ligi’nde Yalova şampiyonunun kendilerinin olduğuna vurgu yaptılar. Mavi-Kırmızı Beyazlı ekip adına açıklamada bulunan Yılmaz Kalaycı, “2022-2023 sezonu U-14 Ligi Yalova şampiyonunun Yalova Yıldızlarspor olduğunun tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Türkiye Şampiyonası’na katılmak, şampiyon olmak değildir’..

Yalova Yıldızlarspor Kulübü adına açıklamada bulunan antrenör Yılmaz Kalaycı, “2022-2023 futbol sezonu U-14 kategorisi şampiyonu Yalova Yıldızlarspordur. Ancak rakibimiz Yalovagücü’nün başkanının sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarında ligi ikinci sırada bitirmelerine rağmen sanki şampiyonun kendileri olmuş gibi ‘Yalova şampiyonu’, ‘play-off şampiyonu Yalovagücü’ gibi ifadeler kullanarak kamuoyunu yanlış bilgilendirme yapmakta ve bu durum da bizi son derece rahatsız etmektedir. Kendilerini arayarak ve görüşerek yaptığımız uyarı karşısında ‘Biz de şampiyonuz. Ne var ki bunda’ gibi basit ve mesnetsiz savunmaya geçmeleri bizleri ayrıca üzmüştür. İki kulüp bu sezon ligde iki kez karşılaşmıştır. İki müsabakayı da Yalova Yıldızlarspor kazanmıştır. Play-off müsabakasında da 5-0 gibi farklı ve net skorla rakibimizi yenerek şampiyon olduk. Ayrıca ikinci takıma kupa dahi verilmemiştir. Yalovagücü play-off’u 3 puan geride ikinci bitirmiştir. Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu’nun U-14 kategorisinde Yalova’ya iki kontenjan vermesi sonucu Türkiye Şampiyonası’na iki takım katılmıştır. Türkiye Şampiyonası’na katılmak şampiyon olmak değildir. İstanbul 10 takımla katılıyor. Bu 10 takımın tamamı mı şampiyon oluyor. Ya da Süper Ligde ikinci olup Şampiyonlar Ligi’ne katılan takım Türkiye Süper Ligi şampiyonu olmuş oluyor mu? Bu soruların cevabının verilmesini istiyoruz. Kamuoyunda algı yaratmak adına verdiğimiz emeğin başkaları tarafından hiçe sayılmasına ve alnımızın akıyla eze eze kazandığımız şampiyonluğa başkalarının ortak çıkmasına asla izin vermeyiz. Bu yüzden bir özür bekliyor ve 2022-2023 sezonu U-14 Ligi Yalova Şampiyonunun Yalova Yıldızlarspor olduğunun tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.