yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3227
EURO
34,8134
ALTIN
2.401,87
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

YILBAŞI GECESİ ASAYİŞ BERKEMAL

YILBAŞI GECESİ ASAYİŞ BERKEMAL
01.01.2024 15:48
0
A+
A-

 

  • Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve il protokolü, yeni yıla girerken huzur ve güvenliğimiz için görevi başında bulunan personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde kolaylıklar diledi..

..”2024’te de amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecek. Göreve geldiğimiz gün, içimizde var olan ilimize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2024’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın çünkü hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve il protokolü, yeni yıla girerken huzur ve güvenliğimiz için görevi başında bulunan personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde kolaylıklar diledi. Yalova protokolü, yılbaşı nedeniyle kutlama ve denetim faaliyetinde bulundu. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın başkanlığında yapılan kutlama ve denetim faaliyetine Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ile Yalova Garnizon Komutan Vekili katıldı. Protokolün yılbaşı mesaisi Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 112 Acil Komuta Merkezi ile başladı. Burada görevi başındaki personeli kutlayan heyet, ardından trafik uygulama noktalarında görev yapan ekipleri ziyaret etti. Polis ve jandarma ekiplerinin yeni yılını kutlayan Yalova protokolü, ardından Yalova Devlet Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI..

Hastanede sağlık çalışanlarının da yeni yılını kutlayan protokol mensupları, burada doğumhaneye geçerek Yalova’da doğan yeni yılın ilk bebeği ‘Yılmaz’ın ailesini tebrik etti. Başkan Tutuk, yeni yılın ilk bebeğine altın hediye etti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni de ziyaret eden heyet, yılbaşı gecesi buraya gelen çağrılarla ilgili bilgi aldı. Yalova Merkez Karakolu ile Yalova Belediyesi Zabıta noktasını da ziyaret eden heyet, özveriyle ve fedakârca görev yapan personelin yeni yılını kutladı.

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN GÖREVİ BAŞINDAKİ GÖREVLİLERE ‘YILBAŞI’ HEDİYESİ..

Görevi başındaki personel ile bir süre sohbet eden Başkan Mustafa Tutuk, yapılan ziyaretlerde ekiplere ‘yılbaşı paketleri’ hediye etti. Yılbaşı akşamı Yalova’nın huzur ve güvenliği, can ve mal emniyeti ile vatandaşların sağlığı için görev başında olan personelin yeni yılını kutlayan Tutuk, “Şehrimizde hemşehrilerimizin yılbaşını huzur içerisinde geçirmesi bakımından Valiliğimizin koordinasyonunda ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. 2024 yılının aziz milletimize, islam alemine, Yalova’mıza, ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yalova Belediyesi olarak 2023 yılında yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. 2024’te de amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecek. Göreve geldiğimiz gün, içimizde var olan ilimize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2024’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın çünkü hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.