yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3407
EURO
34,8101
ALTIN
2.396,46
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

YEŞİLOVASPOR TANSFER BOMBALARINI PATLATIYOR

YEŞİLOVASPOR TANSFER BOMBALARINI PATLATIYOR
15.01.2023 14:43
0
A+
A-

 

‘BAL’A YÜKSELİP YALOVA’MIZI TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ’

Yalova Süper Amatör Küme’de 2022-2023 sezonunun ilk yarısını namağlup zirvede bitiren Yeşilovaspor, ikinci devre için transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de ligin ilk yarısını 29 puanla ve namağlup bir şekilde lider bitiren Yeşilovaspor’da devreye girilmesiyle birlikte transfer hareketliliği başladı. Mavi-yeşilli takımda devre arası transfer çalışmaları kapsamında profesyonel liglerde de forma giymiş isimlerle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

5 isimle prensipte anlaşıldı..

5 isimle prensipte anlaşmasına varan Yeşilovaspor’da yeni transferlerin önümüzdeki haftadan itibaren Yalova’ya gelerek mavi-yeşillilerle sözleşme imzalaması bekleniyor. Transferler ilgili konuşan Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç, “Ligin ikinci yarısı için kadromuzu çok önemli oyuncularla güçlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

“BAL’a yükselip Yalova’mızı temsil etmek istiyoruz’..

Transferlerin takıma katılmasıyla birlikte ikinci devrede hedeflerine ulaşmak istediklerinin altını çizen Oruç, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Hocamızla yaptığımız görüşmeler neticesinde yönetim kurulumuzla birlikte ilimiz futbol camiası ve Yeşilovaspor taraftarına sürprizlerimiz var. İlk devreyi namağlup lider tamamladık ve ikinci yarıda da yerimizi koruyup şampiyon olarak, Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselip Yalova’mızı temsil etmeyi hedefliyoruz.”

Kongre tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak..

Öte yandan ilk yarının lideri Yeşilovaspor’un önümüzdeki günlerde kongre tarihinin belli olacağı öğrenildi. Yeni ve güçlü bir yönetim oluşturma adına kolları sıvalayan Başkan Yalçın Oruç, yönetiminde yer alan Yalova’nın tanınmış iş insanlarından Diyar Coşkun ile Ferhat Beyazadam’a geçen yıl ve bu yılki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.