yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

‘Yeşilovaspor bitti demeden transfer bitmez’

‘Yeşilovaspor bitti demeden transfer bitmez’
28.08.2022 12:10
0
A+
A-

 

  • Süper Amatör Küme’nin iddialı ekiplerinden Yeşilovaspor, dış transferde kadrosuna bir isim daha dahil etti.
  • Mavi-yeşilliler, Bölgesel Amatör Ligi’nde geçen sezon forma giyen 30 yaşındaki defans oyuncusu İzzet Şenyürek’le anlaşma sağladı.
  • Kulüp başkanı Yalçın Oruç, transferle ilgili olarak “Yeşilovaspor bitti demeden transfer bitmez” dedi.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyonluk kovalayacak Yeşilovaspor, bir süredir sessizliğini koruduğu transferde suskunluğunu bozdu. Mavi-yeşilliler, yaz transfer sezonuna hızlı giriş yaptıktan sonra kadrosunu da büyük ölçüde tamamlamıştı. Ancak Yalçın Oruç başkanlığındaki Yeşilovaspor, dış transferde yeni bir isimle daha anlaşma sağladı. Mavi-yeşilli takım, Bigadiç Belediyespor forması giyen 30 yaşındaki defans oyuncusu İzzet Şenyürek’i transfer etti.

15 maça çıktı..

Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde Dersimspor Kulübü ve Bigadiç Belediyespor formalarını giyen 1992 doğumlu stoper toplam 15 maça çıktı. Yalova’ya yabancı olmayan İzzet Şenyürek 2019-2020 sezonunda 3 maçlık Kadıköyspor macerası da yaşamıştı.  Teoman Parıltan’ın çalıştıracağı Yeşilovaspor’un teknik heyetinde kaleci antrenörü olarak Ferit Özinan görev yapacak. Şampiyonluğun en güçlü adayının sağlık ekibinde de Burhan Zelyurt bulunuyor.

Önemli isimleri kadrosuna katmıştı..

Yaz transfer döneminde Yeşilova Hüseyin İbiş, Umut Kıral, Mertcan Dursun, Tunay Biçer, Mehmet Durukan, Muhammed İkbal Oğuz, Eren Ersöz, Batuhan Karagöz, Mirbatur Zengin, Fatih Altunkanat, Ömer Faruk Özdemir, Metecan Oktekin, Fırat Güleryüz ve Mehmet Beyazıt’ı kadrosuna katmıştı. İç transferde ise Cengiz Dağ, Vedat Çetin, Semih Semiz, Adem Şen, Enes Üçtepe, Esat Özdemir, Gökhan Caner ve Ömer Bal’la yeniden el sıkışmıştı.

‘Yeşilovaspor bitti demeden transfer bitmez’..

Transferlerde görüşmelerin devam ettiğini belirten Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, “Transferlerimize yenisini ekledik. Bölgesel Amatör Ligi’nin tecrübeli isimlerinden başarılı defans oyuncusu İzzet Şenyürek’i kadromuza kattık. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. 2 ve 3. Lig tecrübesi olan önemli isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Lig başlamadan birkaç sürprizimiz daha olabilir. Yeşilovaspor bitti demeden transfer bitmez” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.