yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

YEŞİLOVASPOR BAŞVURUSUNU YAPTI

YEŞİLOVASPOR BAŞVURUSUNU YAPTI
27.08.2023 14:54
0
A+
A-
  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalova Yeşilovaspor, lige katılım başvurusunu gerçekleştirdi.

Mavi-yeşillilerin başkanı Yalçın Oruç, lig için katılım başvurusunu tamamladıklarını belirterek, Bölgesel Amatör Ligi’nin tekrar camialarına hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Onur ERDİK

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig organizasyonuna hakkı elde eden Yalova Yeşilovaspor, 2023-2024 sezonu lig başvurusunu tamamladı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulüplere 31 Ağustos’a kadar başvurusu süresi vermesinin ardından BAL’daki temsilcilerimizden Yeşilovaspor da işlemlerini bitirdi.

‘Camiamıza bir kez daha hayırlı olsun’.

Yalova Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, “Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2023-2024 sezonunda BAL’da yer alacak takımlar için 31 Ağustos tarihine kadar süre vermişti. Biz de sportif direktörümüz Sefa Demir tarafından hazırlanan başvuru evraklarıyla birlikte katılım bedelini TFF’ye yatırdık ve 2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig başvurusunu yaptık. Camiamıza bir kez daha hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Afyon’a kampa gidilecek..

Öte yandan Yalova Yeşilovaspor, yeni sezon için teknik direktör Aytaç Yak yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. İlk hazırlık maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Belediye Derincespor’u 6-0 gibi farklı skorla geçen mavi-yeşilliler, ikinci hazırlık maçını yarın deplasmanda Karamürselspor’la oynayacak. Sonrasında 10 günlük kamp için Afyon’a gidecek temsilcimiz, kamp süresince 3 hazırlık müsabakası yapacak ve bu etap çalışmalarını bitirip tekrar Yalova’ya dönecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.