yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5349
EURO
34,7780
ALTIN
2.403,19
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

YEŞİLOVA’NIN ZİRVE İNADI!

YEŞİLOVA’NIN ZİRVE İNADI!
31.10.2023 15:08
0
A+
A-

HAFTAYI BİR GALİBİYET VE BİR BERABERLİKLE KAPATTIK

  • Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta üçüncü hafta geride kaldı. Birbirinden zorlu karşılaşmaların oynandığı haftada temsilcilerimiz, bir galibiyet ve bir beraberlikle zorlu haftayı tamamladı.

Ekiplerimizden Yalova Yeşilovaspor, deplasmanda Bigaspor’u 4-2 devirip 3 puanı hanesine eklerken; Altınova Belediyespor ise 1 puanı duraklamalarda bulduğu golle kurtardı ve sahasında Yeni Çanspor’la 1-1 berabere kaldı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2023-2024 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcilerimiz Yalova Yeşilovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı grupta üçüncü hafta müsabakaları yapıldı. Haftanın en dikkat çeken yanı ise ev sahibi takımların hiçbirinin galip gelememesi. 7 karşılaşmadan 4’ünü deplasman ekipleri kazanırken; 3 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı.

Lider farklı kazandı..

Grupta şampiyonluk adaylarından Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, Bandırma Etispor deplasmanına çıktı. Bursa ekibi, mücadeleden 4-0’lık farklı skorla galip ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Nilüfer Belediye FK, 9 puan ve averajla liderlik koltuğundaki yerini namağlup bir şekilde sürdürdü. Bandırma Etispor ise 1 puan ve averajla 13.basamakta haftayı noktaladı.

Yeşilova seriye devam etti..

Tarihinde ilk kez boy gösterdiği Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Yalova Yeşilovaspor, Çanakkale deplasmanındaydı. Mavi-yeşilliler, Bigaspor’u 4-2’lik net skorla geçerek yenilmezlik serisini de 36 maça çıkardı. Böylece ekibimiz, 9 puan ve averajla haftayı namağlup ikinci sırada bitirdi. Bigaspor ise 1 puan ve averajla 12.sırada kendisine yer buldu.

Altınova son anda..

Lige istediği başlangıcını yapamayan Altınova Belediyespor, bir önceki haftada aldığı galibiyetin ardından 3.haftada seyircisi önünde Yeni Çanspor’la kozlarını paylaştı. İlk yarıda 1-0 geriye düştüğü müsabakada sarı-yeşilliler, 1 puanı 90+2’de bulduğu golle kurtardı. Bu sonuçla Altınova, 4 puan ve averajla 5.sırada yer aldı. Yeni Çanspor da 3 puan ve averajla 8.basamakta haftayı kapattı.

Burhaniye, Balıkesir’e acımadı..

Haftanın en farklı galibiyetine imza atan Burhaniye Belediyespor, derbide Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 6-1’lik farklı skorla yendi. Bu galibiyetle Burhaniye, 7 puan ve averajla 3.sırada haftayı tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, 1 puan ve averajla grubun son sırasına demir attı.

Sakarya derbisi Arifiye Kalaycıspor’un..

Ligin üçüncü haftasında oynanan Sakarya derbisinde Arifiye Kalaycıspor, konuk olduğu Karasuspor’u tek golle devirdi. Haftanın diğer müsabakalarında; Doğugücü Futbol Kulübü, evinde Hendekspor’la 1-1 berabere kaldı. Bursa derbisinde Görükle İpekspor-Mustafakemalpaşaspor Belediye ile yenişemedi ve 90 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.