yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3603
EURO
34,7392
ALTIN
2.392,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

YEŞİLOVA’NIN KADER MAÇI

YEŞİLOVA’NIN KADER MAÇI
05.01.2024 14:59
0
A+
A-

TÜM YALOVATEK YÜREK!

  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalova Yeşilovaspor, sezonun en kritik mücadelesinde yarın lider Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

Mavi-yeşillilerin kritik müsabakası için tüm Yalova tek yürek oldu. Temsilcimiz, Bursa ekibini yendiği takdirde rakibiyle arasındaki puan farkını kapatıp devre arasına lider girecek.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Yalova Yeşilovaspor, 2023-2024 sezonunun en önemli maçında Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’ne karşı mücadele verecek. Grubun tek namağlup konumundaki mavi-yeşilli ekibimiz, rakibini mağlup ettiği takdirde zirve el değişecek ve Yeşilovaspor, BAL3. Grup’ta yeni lider olacak.

Amatör Saha 1’deki maç saat 14.00’te..

Yalova Yeşilovaspor ile Nilüfer Belediye Futbol Kulübü arasında yarın Amatör Saha 1’de yapılacak müsabaka saatler 14.00’ü gösterdiğinde start alacak. Kritik karşılaşma öncesinde Sefa Demir yönetimindeki Yeşilova, 30 puanla ikinci sırada haftaya giriyor. 33 puanlı Nilüfer Belediye Futbol Kulübü ise liderlik koltuğunda oturuyor.

Tüm Yalova tek yürek..

Öte yandan Nilüfer maçı öncesi hafta boyunca tüm Yalova, bu zorlu maç için tek yürek oldu. İlimizdeki hemen hemen tüm yerel futbol takımlarının taraftarları, özellikle sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarla mavi-yeşillilere moral ve destek verirken kulüp başkanı Yalçın Oruç da herkese teşekkür etti.

4 eksik var..

Bu arada Yeşilovaspor’da Nilüfer Belediye Futbol Kulübü maçı öncesi 4 eksik var. Hendekspor deplasmanında kırmızı kart gören Enes Akdeniz’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Onur Kaya, Ahmet Olgun ve Samet Karakoyun, yarınki kritik 90 dakikada görev alamayacak. Ayrıca sakatlığı geçen Batuhan Kaya ve hafta boyunca takımla antrenmanlara çıkan Ebubekir Yardım’ın, Nilüfer karşısında forma giyebilecekleri öğrenildi.

İzmir bölgesi hakemleri görevlendirildi..

Yeşilova ile Nilüfer Belediye FK arasında yarın oynanacak maç için MHK, İzmir bölgesi hakemlerini görevlendirdi. Gürkan Özbalkanlı’nın düdük çalacağı karşılaşmada İbrahim Yıldırım ve İbrahim Zengin, yardımcı hakem görevinde bulunacak. Samet Gül de mücadelenin dördüncü hakemi olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.