yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C

YEŞİLOVA’DA GECE YARISI OPERASYONU

YEŞİLOVA’DA GECE YARISI OPERASYONU
25.09.2023 15:25
0
A+
A-

GİTTİ YAKA, GELDİ SEÇKİN!

  • Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek Yalova Yeşilovaspor’da gece operasyonu gerçekleşti.

Mavi-yeşilliler, teknik direktör Aytaç Yaka ile yollarını ayırırken; genç teknik adam Mehmet Seçkin’le anlaşma sağlandı.

  • Temsilcimizde yeni çalıştırıcının bugün Yeşilova ile sözleşme imzalaması beklenirken; yardımcıların da yine 1-2 gün içerisinde netlik kazanacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında takımın başına getirilen Aytaç Yaka’nın mavi-yeşilli ekiple olan macerası da sadece 4 ay sürdü.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta Vetraco Altınova Belediyespor’la birlikte ilimizi temsil edecek Yalova Yeşilovaspor’da flaş bir gelişme yaşandı. Mavi-yeşilliler, yeni sezon için yaz döneminde anlaştığı teknik direktör Aytaç Yaka ile yollarını ayırdı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala yaşanan bu şok yol ayrımının ardından Yeşilova’nın yeni çalıştırıcısı belli oldu. BAL’daki temsilcimiz, son olarak Çarşambaspor’u çalıştıran Mehmet Seçkin’le prensip anlaşmasına vardı. 48 yaşındaki teknik adamın, bugün mavi-yeşillilerle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Mayıs ayında takımın başına getirilmişti..

2022-2023 sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’de namağlup şampiyon olan ve baraj maçında da Yalovaspor’u devirip Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen Yeşilovaspor, maraton biter bitmez kolları hemen sıvadı. Yeni sezon yapılanması kapsamında mavi-yeşilliler, daha önce Yalovaspor ile BAL’da şampiyonluk yaşayan Aytaç Yaka ile Mayıs ayında masaya oturdu. Başarılı teknik adam ile her konuda anlaşan Yeşilovaspor, takımı Yaka’ya emanet etti. Yaz döneminde gerçekleştirilen transferlerin ardından güçlü bir kadro oluşturan Yeşilovaspor, yeni sezonda BAL’da hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Sadece 4 ay sürdü..

Yalova’daki ilk etap çalışmalarının ardından kamp için Afyon’a giden ve burada hazırlıklarını sürdüren Yeşilovaspor’da her ne kadar dışarıya yansıtılmasa da aslında içeriden bir sorun olduğu konuşuluyordu. Teknik direktör Aytaç Yaka ile takımdaki bazı oyuncular arasında anlaşmazlıklar ortaya çıkarken; geçtiğimiz günlerde kulüp yönetimi genç teknik adamla görüştü ve taraflar karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Böylece Yaka’nın mavi-yeşilli ekipteki macerası sadece 4 ay sürmüş oldu.

Mehmet Seçkin açıklandı..

Yaka’nın ayrılığının hemen ardından sadece birkaç saat sonra Yeşilovaspor’da yeni teknik direktör belli oldu. Gece yarısı operasyonunda Yalçın Oruç başkanlığındaki mavi-yeşilli kulübün yönetimi, aslen Bursalı olan ve en son Çarşambaspor’u çalıştıran 48 yaşındaki teknik adam Mehmet Seçkin’le el sıkıştı. Seçkin’in bugün mavi-yeşillilerle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Mehmet Seçkin kimdir?

Yalova Yeşilovaspor’un yeni sezon için anlaşma sağladığı Mehmet Seçkin, antrenörlük kariyerine İnegölspor’da başladı. 1922 Konyaspor, Payasspor, Osmaniyespor Futbol Kulübü ve son olarak Çarşambaspor takımlarında görev yapan Seçkin, 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’ndeki ekiplerimizden Yalova Yeşilovaspor’u çalıştıracak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.