yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
17°C
Yalova
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

YEŞİLOVA, HENDEK SEMALARINDA

YEŞİLOVA, HENDEK SEMALARINDA
29.12.2023 15:11
0
A+
A-
  • Ligdeki şampiyonluk yarışında zirvenin sadece 3 puan gerisinde bulunan Yalova Yeşilovaspor, 12.haftada bugün Hendekspor deplasmanında galibiyet arıyor.

Mavi-yeşilli takımımız, Sakarya’da kazanıp 2023 yılını galibiyet ve 3 puanla tamamlamayı hedefliyor.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta zirve mücadelesi veren Yalova Yeşilovaspor, sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Sefa Demir yönetimindeki mavi-yeşilli takımımız, Hendekspor yolculuğunda hata yapmak istemiyor. 5 oyuncunun sakatlığının bulunduğu Yeşilova’da Batuhan Kaya’nın durumu maç saatinde belli olacak. Diğer 4 oyuncudan Onur Kaya, Ebubekir Yardım, Samet Karakoyun ve Ahmet Olgun da ligin ilk devresini kapattı.

İlk santra saat 14.00’te..

Hendekspor ile Yalova Yeşilovaspor arasında bugün Sakarya Hendek Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saatler 14.00’ü gösterdiğinde start alacak. Kritik 90 dakika öncesinde mavi-yeşilli ekibimiz, Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 27 puana ve namağlup bir şekilde ikinci sırada bulunuyor. 18 puana sahip Hendekspor ise 5.sırada yer alıyor.

Ispartalı hakem üçlüsü..

Bu arada bugünkü zorlu 90 dakika için Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Isparta bölgesi hakemlerini atadı. Alihan Çalıkuşu’nun düdük çalacağı müsabakada Onur Akol ve Fatih Gemici de yardımcı hakem görevinde bulunacak. Aslıhan Erol da karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak.

‘Kazanmak istiyoruz’..

Hendek deplasmanı öncesi konuşan Yeşilovaspor Teknik Direktörü Sefa Demir, “Zorlu bir Sakarya yolculuğunda sakatlarımıza rağmen görev vereceğimiz tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Bu zorlu karşılaşmadan çıkaracağımız 3 puan çok önemli. Hendek de yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Ancak grubun tek namağlup takımı unvanımızla gideceğimiz Sakarya deplasmanında kazanmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.