yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

YEŞİLOVA EVİNDE GALİBİYET ARIYOR

YEŞİLOVA EVİNDE GALİBİYET ARIYOR
17.11.2023 17:03
0
A+
A-

LİDERLİK AŞKINA!

Yalova Yeşilovaspor, ligin 6.hafta maçında yarın saha ve seyircisi önünde Bursa Görükle İpekspor’u ağırlayacak.

Mavi-yeşilli takımımız rakibini yener ve zirvedeki Nilüfer Belediye Futbol Kulübü de Karasuspor’a mağlup olursa; Yeşilovaspor liderlik koltuğuna yerleşecek.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Yalova Yeşilovaspor, 6.hafta maçları kapsamında yarın taraftarı huzurunda Görükle İpekspor’la kozlarını paylaşacak. Geçen hafta derbide Altınova Belediyespor’u devirerek hanesine 3 puanı ekleyen sarı-yeşilliler, yarınki Görükle maçında liderlik hesapları yapıyor.

Kulağımız Bursa’da olacak..

Yeşilovaspor ile Görükle İpekspor arasında yarın Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Bu kritik sınav öncesinde 13 puana sahip mavi-yeşilli takımımız, namağlup bir şekilde ikinci sırada haftaya giriyor. 3 puandaki Görükle İpekspor da averajla 11.sırada bulunuyor. Yeşilovaspor’un liderliği için gözümüz Atatürk Stadyumu’nda, kulağımız ise Bursa’da olacak. 5’te 5 yaparak 15 puanla ve namağlup bir şekilde lider durumdaki Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, sahasında Karasuspor’a yenildiği takdirde Yalova Yeşilovaspor, 6.hafta itibariyle liderlik koltuğuna yerleşecek.

Tek beraberliği var..

Diğer yandan ligde geride kalan 5 haftada 4 galibiyet alan mavi-yeşilli takımımız, bir maçta ise berabere kaldı. Henüz yenilgisi bulunmayan ve 38 resmi maçta mağlup olmayan Yeşilovaspor, tarihinde ilk kez mücadele verdiği Bölgesel Amatör Ligi’nde 3. Grup’taki tek puan kaybını sahasındaki Karasuspor maçında yaşamıştı. 88.dakikada 1-0 geriye düşen mavi-yeşilli ekibimiz, 90+9.daki golle 1 puanı son anda kurtarmış ve unvanını da korumuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.