yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

YEŞİLOVA 3 PUAN AVINDA

YEŞİLOVA 3 PUAN AVINDA
22.03.2024 14:01
0
A+
A-
  • Yalova Yeşilovaspor, ligin 21.hafta mücadelesinde yarın Bursa deplasmanında Mustafakemalpaşaspor Belediye ile karşı karşıya gelecek.

Sezonun ilk yarısında evinde golsüz berabere kaldığı rakibine bu kez konuk olacak mavi-yeşilli takımımız, zorlu 90 dakikadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’taki temsilcilerimizden Yeşilovaspor, 21.hafta müsabakaları kapsamında Bursa deplasmanında 3 puan arayacak. Üst üste galibiyetlerle ikinci sıradaki konumunu koruyan mavi-yeşilli takımımız, son olarak geçtiğimiz hafta evinde Burhaniye Belediyespor’u geriye düşmesine rağmen 4-2’lik skorla devirmesini bilmişti.

İlk santra saat 15.00’te..

Mustafakemalpaşaspor Belediye ile Yalova Yeşilovaspor arasında yarın Bursa Mustafa Kemal İlçe Çim Saha’da oynanacak maçın ilk santrası saat 15.00’te yapılacak. Zorlu 90 dakika öncesinde mavi-yeşilli takımımız, 45 puanla ikinci sırada bulunuyor. 34 puandaki Mustafakemalpaşaspor Belediye ise 4.sırada haftaya girmeye hazırlanıyor. Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan maç 0-0 sona ermişti.

Bursa temsilcisi formda..

Bu arada Yeşilova’nın yarın konuk olacağı Bursa temsilcisi, son haftalardaki performansıyla dikkat çekiyor. Oynadığı son 9 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Mustafakemalpaşaspor Belediye, bu süreçte sadece evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a sürpriz bir şekilde 2-1 kaybetmişti. Temsilcimiz Yeşilovaspor ise ligdeki tek yenilgisini, ilk yarının son haftasında Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’ne karşı 3-1’lik skorla almıştı. O müsabakadan sonra çıktığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden mavi-yeşilliler, dış sahadaki namağlup unvanını ise koruyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.