yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4025
EURO
34,7618
ALTIN
2.399,40
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

YEŞİLAY’DAN MÜDÜR LAÇİN’E ZİYARET

YEŞİLAY’DAN MÜDÜR LAÇİN’E ZİYARET
14.06.2023 15:44
0
A+
A-
  • Yeşilay Yalova Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin’i ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yeşilay Yalova Şube Başkanı Cevdet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin’i ziyaret ettiler. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, ortak çalışmalara ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Çalışmalarla ilgili bilgiler verdi

Yalova’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Yılmaz, “Yeşilay’ın amacı, bağımlılık doğurucu risk faktörlerine karşı insan sağlığının korunması ve insan onuruna saygı duyulmasının sağlanmasıdır. Yeşilay tüm çalışmalarında insanlar arasında karşılıklı anlayışı, kardeşliği, dostluğu, işbirliğini ve kalıcı barışı destekler. Her nerede olursa olsun bağımlılıklardan kaynaklanan insan ıstırabını ulusal ve uluslararası kapasitesi dâhilinde önlemek ve dindirmek için gayret sarf eder. Bağımlılıklarla mücadele alanında başka ülke ulusal dernekleri ile eşit statüye sahip olan ve karşılıklı yardımlaşmada onlarla eşit sorumlulukları ve görevleri paylaşan Yeşilay, bağımlılıklarla dünya çapında mücadele edecek küresel bir organizasyon oluşturmayı, böyle bir organizasyonun parçası olarak meseleleri küresel ölçekte görmeyi, küresel ölçekte çalışmayı, küresel standartlarda işlev görmeyi, etkili ve itibar sahibi olmayı ilke edinir. Bağımlılıklardan korunma, bağımlılıkları önleme, terapi ve tedavi aşamalarında bağımlılıklarla mücadele safhalarındaki davranış pekiştirme ve davranış değişimi sağlama çalışmalarında kanıta dayalı araştırma, analiz ve müdahale yaklaşımını benimsiyoruz. Bu kapsamda Yalova’da kurumsal ve bireysel çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Teşekkür etti

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Laçin ise, sivil toplum kuruluşları ile kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yaparak, Yeşilay yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.