yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

YEŞİL KÖRFEZ SU BİRLİĞİNE 3 YENİ ARAÇ

YEŞİL KÖRFEZ SU BİRLİĞİNE 3 YENİ ARAÇ
24.12.2023 12:58
0
A+
A-

Yalova için önemli rol oynayan Yeşil Körfez Su Birliği’ne 2 otomobil ve 1 adet servis aracı alındı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada araç alımının kurumun ihtiyaçlarını giderme adına önemli bir hamle olduğu belirtildi..

 

Haber / Büşra GÜNDÜZ

Yeşil Körfez Su Birliği’ne 3 adet sıfır kilometre araç kazandırıldı. YKSB Başkanı Dursun Karahasan, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a teşekkür etti. Yalova için önemli rol oynayan Yeşil Körfez Su Birliği’ne 2 otomobil ve 1 adet servis aracı alındı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada araç alımının kurumun ihtiyaçlarını giderme adına önemli bir hamle olduğu belirtildi. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da yeni araçların tesliminde yer aldı. Önemli bir ihtiyacın daha karşılandığını belirten Başkan Tutuk, “Yeşil Körfez Su Birliği (YKSB) , Yalova İlimiz için oldukça önemli rol oynamaktadır. Bu doğrultuda hizmetlerin aksamaması ve devamlılığı için birliğimiz bünyesine yeni araçlar kazandırıldı. Birliğimizin Yalova’mıza daha iyi hizmet verebilmesi için alınan sıfır kilometre araçların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” şeklinde konuştu. Yeşil Körfez Su Başkanı Dursun Karahasan’da konuyla ilgili olarak; “Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak adına var gücümüzle ve tüm imkanlarımızla çalışıyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.