yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

YEŞİL-KIRMIZILILAR, GEBZE TAYFUN DEPLASMANINDA

YEŞİL-KIRMIZILILAR, GEBZE TAYFUN DEPLASMANINDA
04.11.2022 14:52
0
A+
A-

 

YALOVASPOR’DA HEDEF 3 PUAN!

  • Ligde son iki haftada aldığı galibiyetlerle üst sıralara doğru tırmanışa geçen Yalovaspor, 6.haftada yarın Kocaeli deplasmanında 3 puan arayacak.

Yeşil-kırmızılı takımımız, ateş hattında bulunan Gebze Tayfunspor’a konuk olacak. Temsilcimiz, bu maçı da kazanıp çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’taki ekiplerimizden Yalovaspor, yarın Kocaeli deplasmanında önemli bir müsabakaya çıkacak. Akhisar Demirspor ve özellikle geçen hafta evinde 2-0 geriden gelip 3-2 kazandığı Kavacıkspor maçlarıyla dikkat çeken yeşil-kırmızılı takımımız, yarınki müsabakadan evine zaferle dönmeyi amaçlıyor.

İlk santra 14.00’te..

Gebze Tayfunspor ile Yalovaspor arasında yarın Kocaeli Gebze Aleattin Kurt Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Bu müsabaka öncesinde yeşil-kırmızılı takımımız, 6 puan ve averajla 9.sırada bulunuyor. 3 puandaki Gebze Tayfunspor ise küme düşme potası olan 13.basamakta temsilcimiz karşısına çıkıyor.

İç sahada gol atamadı..

Diğer yandan Yalovaspor’un yarın konuk olacağı Gebze Tayfunspor, bu sezon çıktığı 3 iç saha maçını da kaybetti. Kocaeli ekibi, bu karşılaşmalarda rakiplerine gol atma başarısı gösteremezken; kalesindeki 8 gole de engel olamadı. Yalovaspor ise ligdeki ilk galibiyetini, deplasmanda oynadığı Akhisar Demirspor karşılaşmasında elde etmişti.

‘Kazanmak istiyoruz’..

Gebze Tayfunspor maçı öncesi konuşan Yalovaspor Sportif Direktörü Necdet Toker, “Son iki haftadaki seri galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımıza Gebze Tayfunspor deplasmanında da devam etme amacındayız. Kazanmak istiyoruz. Galibiyet serisini sürdürüp üst sıralara doğru tırmanışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.