yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

‘Yerli oyuncularımız çok önemli katkılar verdiler’

‘Yerli oyuncularımız çok önemli katkılar verdiler’
07.12.2021 15:02
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde alt sıralardan kurtulma savaşı veren iki takımın mücadelesinde temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, evinde Büyükçekmece Basketbol’u güzel bir oyunun ardından 80-68 devirdi. Türk Telekom deplasmanının ardından aynı skorla bu kez İstanbul ekibini deviren Yeşil-Kırmızılılar, Darüşşafaka müsabakası öncesinde de adeta moral depoladı.

 

‘Fenerbahçe maçından sonra kendimi ifade edemedim’..

Ligde daha önce sahalarında oynadıkları Fenerbahçe Beko maçında hakemlerle ilgili söylemlerinde kendisini ifade edemediğinden bahseden Yavuz, “Birkaç hafta önce kalabalık seyirci önünde Fenerbahçe Beko ile oynamıştık. O gün rakibimizi yenmek isterdik, ama farklı bir skor ortaya çıkmıştı. Ben maçtan sonra bir açıklama yaptım. Belki kendimi tam ifade edemedim. O gün hakemlerle ilgili serzenişte bulunmuştum ama yanlış anlaşıldım. Orada açıklamak istediğim hakemlerle ilgili değildi. Yani mücadeleyi güzelleştirme, maça ortak olmamız ve seyir zevkini arttırma açısından söylem yapmıştık. Demek ki çok doğru kelimeler kullanamadım” ifadelerini kullandı.

 

‘Yerli oyuncularımız çok önemli katkılar verdiler’..

Büyükçekmece müsabakasında hakemlerin oyunu güzelleştirmek adına iyi yönetim sergilediklerine dikkat çeken Tecrübeli koç, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Büyükçekmece müsabakasında hakem arkadaşlar gerçekten maçı güzelleştirmek, televizyonları başından ve buraya gelenlerin seyir zevkini arttırmak için çok güzel yönetim gösterdiler. Tebrik ediyorum. Maça gelecek olursak; biz rakip de biz de yabancı olarak birer kişi eksiğiz. Yerli oyuncular çok önemli katkılar verdiler. Bilhassa hücum yönünde İlkan önemli ama maçın en önemli oyuncusu Kerem Gülmez’di. Verdiği enerji, yaptığı savunmayla ve hücumda kazandığı ribauntlarla salonda galibiyetteki önemli galibiyetlerden birini getirdi. Bütün takımı kutluyorum. Üst üste ikinci kez kazandık. Rahatlamak yok. Önümüzdeki hafta Darüşşafaka maçı var. İnşallah orada da iyi oynayıp güzel basketbol izletmeye devam ederiz.” Temsilcimizde galibiyetin mimarlarından İlkan Karaman da “Türk Telekom müsabakasında iyi ivme yakalamıştık. Bu maç da bizim için ortaya koyduğumuz performans ve aldığımız destekle çok iyi oldu. Bütün takım arkadaşlarımı ve ekibi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.