yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN STK ZİYARETLERİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN STK ZİYARETLERİ
14.02.2025 13:51
0
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Abdullah Zeki Ercan ve il yönetimi, sivil toplum kuruluşlarıyla olan iş birliğini güçlendirmek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Abdullah Zeki Ercan ve il yönetimi, sivil toplum kuruluşlarıyla temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi heyeti, Yalova Anadolu Dernekleri Federasyonu ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni (TEMAD) ziyaret etti. Ziyaretlerde, sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri ve Yalova’nın sosyal yapısına katkıları ele alındı. Abdullah Zeki Ercan, Yeniden Refah Partisi’nin toplumun her kesimiyle istişare içinde olmaya önem verdiğini vurgulayarak, “Şehrimizin gelişimi için sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket etmeyi önemsiyoruz. Yalova’da birlik ve beraberlik içerisinde daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz” dedi. Yalova Anadolu Dernekleri Federasyonu yetkilileri ve TEMAD Yalova Şubesi temsilcileri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Yeniden Refah Partisi heyetine teşekkür etti. Görüşmelerde, yerel sorunlar ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Yeniden Refah Partisi Yalova teşkilatı, ilerleyen günlerde farklı kurum ve kuruluşlarla temaslarını sürdüreceklerini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.