yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Yeni yılının ilk bilgi alış-veriş toplantısı Çınarcık’ta yapıldı

Yeni yılının ilk bilgi alış-veriş toplantısı Çınarcık’ta yapıldı
13.01.2022 13:55
0
A+
A-

 

 

Haber / Esin KAYA

 

Çınarcık Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya, İl Müdürü Suat Parıldar, İl Müdür Yardımcıları İrfan Sakinci ve Selçuk Yaman, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak Çınarcık İlçe Müdürü Hakan Demirhan, Çınarcık ilçesinin tarımsal yapısı ve İlçe Müdürlüğü’nün faaliyetleri ile ilgili sunum eşliğinde bilgilendirme yaptı. Demirhan’ın ardından İl Müdür Yardımcısı İrfan Sakinci de Yalova’nın tarımsal yapısı ile ilgili bilgiler aktardı.

Toplantıda Şube ve İlçe Müdürleri de kendi çalışmalarıyla ile ilgili karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunarak çalışmalarını değerlendirdiler.

Toplantı sonunda 2022 yılında bir önceki yılda yapılan çalışmaların artırılarak devam edilmesi konusunda bir dizi kararlar alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.