yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3407
EURO
34,8101
ALTIN
2.396,46
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

YENİ MİNİBÜS HATTI SEFERLERİ BAŞLIYOR

YENİ MİNİBÜS HATTI SEFERLERİ BAŞLIYOR
18.09.2022 13:54
0
A+
A-

BU POLİKLİNİKLERDE MUAYENE OLACAKLAR DİKKAT!

  • 400 yataklı yeni hastanede bugün 7 yeni poliklinik hizmet vermeye başladı. Polikliniklerin açılmasıyla birlikte, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için minibüs hattı seferleri de hizmete girdi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

400 yataklı yeni hastanenin kademeli olarak taşınma süreci planlandığı gibi tüm hızıyla devam ediyor. Acil servisin hizmete girmesinden sonra bugün itibariyle Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, İç Hastalıkları (Dahiliye), Genel Cerrahi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, psikiyatri ve Nöroloji poliklinikleri hizmete başladı.

Fizik Tedavi Ünitesi de hizmet vermeye başlayacak..

Bugün aynı zamanda Fizik Tedavi Ünitesi de yeni hastanede hizmet verecek. Bir süre, hizmet verilen süreç gözlemlenerek akabinde 15 poliklinik odası, 10’ar yataklı dahili ve cerrahi servis odaları, 1. basamak yoğun bakım ünitesi ve 4 ameliyathane odası, fizik tedavi ünitesi, idari birimler ve yemekhanenin taşınması sağlanacak bu şekilde de bir süre hizmet verilecek. Sonrasında yine kademeli olarak yeni hastaneye tüm birimlerin taşınma süreci tamamlanacak.

Minibüs seferleri koyuldu..

400 yataklı hastanede kademeli olarak başlatılan taşınma sürecinde, bazı polikliniklerin açılmasının ardından vatandaşların mağdur olmaması için minibüs hattı seferleri koyuldu. Minibüs seferi, Safran Yolu Karatepe Mevkii’nden kalkacak ardından Cumhuriyet Meydanı, Cengiz Koçal Caddesi, Star AVM, Dörtyol mevkii ve Bursa Yolu üzerinden Otogara ve oradan da yeni hastane önüne gidecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.