yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

YENİ DEĞİL, YENİDEN DONANMA MARİNE

YENİ DEĞİL, YENİDEN DONANMA MARİNE
11.11.2021 14:48
0
A+
A-

Yalova’nın eğlence tarihinin efsane mekanlarından biri olan donanma tesisleri, MvMarmara Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

MvMarmara A.Ş. Ceo’su Mehmet Şirin tarafından yapılan açıklamada ‘Donanma Marine’ ismi verilen mekânın konseptini Yalovalıların belirleyeceğini ifade etti. Enerji, turizm, yat imalat, medya, hukuk, mali müşavirlik ve restorancılık sektörlerinde hizmet veren MvMarmara Anonim Şirketi, Türkiye’nin sayılı işadamlarından olan Mehmet Aktarlı’dan Donanma Tesisleri’ni satın aldı. MvMarmara A.Ş. Ceo’su Dr. Mehmet Şirin, Yalova’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek, mekâna ‘Donanma Marine’ ismini verdiklerini söyledi. Donanma Marine’nin yeni konseptini Yalovalıların belirlemesini istediklerini belirten Dr. Şirin, “Tüm fikirlere açığız. Tarihimizde, anılarımızda yer alan Donanma’nın hak ettiği noktaya gelmesini istiyoruz. Bu sebeple ‘Yeni değil yeniden Donanma Marine’ sloganımızı kendimize misyon edindik. Her türlü fikre açığız. Yeni konsepte Yalovalılarımız karar versin istiyoruz. Yatırımımızı, projemizi, mimari tasarımımızı da bu yönde yapmayı planlıyoruz” dedi.

‘Logomuzu Yalova halkı belirlesin’

Donanma Marine’nin logosunu da Yalovalıların belirlemesi için çağrıda bulunan İşadamı Dr. Şirin, “İşletmemizi Yalova’nın bir markası yapmak istiyoruz. Mekanın logosunu da yine Yalovalılarımızın belirlemesini istiyoruz. Donanma Marine’nin şirketimiz bünyesine katılmasında Sayın Yalova Valisi Muammer Erol, Sayın Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Sayın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ümit Yılmaz’ın destekl11eri oldu. Kendilerine de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

MvMarmara A.Ş. Hakkında

Çağdaş ve modern yaşamın kültüründen ödün vermeden şekillendirmeye çalışan ve çalıştığı sektörlerde lider olabilmeyi, hedef alarak daha iyi bir yaşamın standartlarını oluşturmak için çalışan Mv Marmara A.Ş., Yalova’da kurulmuştur. Şirketin Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul’da, Ege Bölge Müdürlüğü İzmir’de faaliyet göstermektedir. MvMarmara A.Ş.’nin başlıca ana faaliyet alanları enerji, turizm, yat imalat, medya, hukuk, mali müşavirlik ve restorancılıktır. 7 sektörde faaliyet gösteren MvMarmara, hali hazırda hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra sosyal sorumluluğu adına 6 bin metrekare alanda kurduğu Alanya Köpek Eğitim Merkezi çatısı altında sokak hayvanlarına barınak olarak ve köpek oteli olarak da hizmet vermektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.