yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

YENİ BAŞKANI BAHATTİN SABAHÇI

YENİ BAŞKANI BAHATTİN SABAHÇI
27.08.2023 15:01
0
A+
A-

GÜÇ BİRLİĞİ’NİN YENİ BAŞKANI BAHATTİN SABAHÇI OLDU

  • Yalova Güç Birliği Derneği’nde bayrak değişimi yaşandı. Gerçekleştirilen 3. olağanüstü kongrede derneğin yeni başkanı Bahattin Sabahçı oldu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Güç Birliği Derneği, 3. olağanüstü kongresini geçtiğimiz hafta sonu Yalova Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Yalova Güç Birliği Derneği’nin yeni başkanı Bahattin Sabahçı oldu. Görevini Sabahçı’ya devreden İlhami Başkan, Yalova Güç Birliği Federasyonu Başkanlığı görevini sürdürecek. Kongrenin divan başkanlığına Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk getirilirken, başkan yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, katip üye ise İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından derneğin faaliyet ve denetleme raporları okunarak oylamaya sunuldu. Ardından Yalova Güç Birliği Derneği’nin yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri oy birliği ile kabul edildi.

Teşekkür etti

Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Yalova Güç Birliği Derneği’nin yeni başkanı Bahattin Sabahçı, “Kongremizde milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı, kurum müdürlerimizi, STK temsilcilerimizi ve oda başkanlarımızı gördüğüm için çok mutluyum ve katılan herkese çok teşekkür ederim. İlhami başkanımla beraber 2015 yılında bir yola çıktık. O zamandan beri benim başkanlığımı yürüten İlhami başkanıma teşekkür ederim. Bundan sonra bayrağı ben devraldım, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘Her zaman Yalova halkının yanındayız’

İlhami Başkan ise, “İşlerimiz biraz yoğundu, bu sebepten dolayı Bahattin ağabeyimize rica ettik, başkanlığı sana devredelim, biz federasyon başkanı olarak devam edelim, STK olarak yine devam edelim. Her zaman Yalova halkının yanındayız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yeni başkan Bahattin Sabahçı, Yalova Güç Birliği Federasyonu Başkanı ve eski dernek başkanı İlhami Başkan ile Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a teşekkür plaketi takdim etti.

Yeni yönetim belli oldu

Bahattin Sabahçı başkanlığındaki yeni oluşturulan yönetim listesi şöyle: “Ahmet Eren Demir, Ali Alperen Özçimder, Ali Çolakoğlu, Atahan Hoşgör, Elif Tutuk, Aytaç Yaka, Cahide Özsaraç, Çağlar Erkorkmaz, Furkan Bıyıklı, Gürkan Duman, Hafiza Kınık, Hakan Engin, Hanife Cömez, Hüseyin Kılavuz, İlhami Kahraman, İrem Karabulut, Kerem Öner, Leyla Kurnaz, Nurdan Ebru Kaplan, Oğuz Kılıç, Oğuzhan Çabuk, Onurcan Kazbek, Salih Özyanıkoğlu, Sedat Orkun Karasoy, Selim Işılak, Sultan Demir, Şevval İnce, Uğur Kara, Yasin Özdemir. Denetleme kurulu: Metin Kar, Ufuk Öner, Suat Aslan, Nihat Şahin, Dursun Önder, İbrahim Üstem, Coşkun Özden. Disiplin kurulu: Varol Demir, Uğur Koç, Hasan Özbay, Tanju Tekin, Recep Özçimder, Murat Harun, Emine Ballı.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.