yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

YAZ EĞLENCESİ BAŞLIYOR

YAZ EĞLENCESİ BAŞLIYOR
12.07.2024 14:27
0
A+
A-

STAR ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ YAZ EĞLENCESİ BAŞLIYOR

  • Star Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz aylarına özel düzenlediği etkinliklerle hafta sonlarınızı daha eğlenceli hale getiriyor.

Haber/Zeynep TAŞTAN

Her hafta sonu düzenlenecek olan etkinlikler, her yaştan katılımcıya hitap edecek birbirinden renkli ve heyecan dolu aktivitelerle dolu olacak. Alışveriş Merkezi Müdürü Adem Arda Serin, “Bu hafta sonları, aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte bu muhteşem etkinliklere katılmak için planlarınızı yapın. Eğlence ve mutluluk dolu yaz etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diyerek tüm Yalovalıları davet etti.

SİHİRBAZ GÖSTERİLERİ İLE BÜYÜLENİN..

Sihirbaz Uygar Çolak’ın büyüleyici gösterileri, izleyenleri gizem dolu bir dünyaya götürecek. Eşsiz numaraları ve şaşırtıcı hileleriyle her yaştan izleyiciyi hayran bırakacak olan Çolak, hafta sonlarına sihir katacak.

JONGLOR PERFORMANSLARI İLE HEYECAN DORUKTA..

Jonglorun ustalık gerektiren hareketleri ve etkileyici performansları, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. Bu sanatı yakından görme fırsatını kaçırmayın.

ANİMASYON GÖSTERİLERİ İLE EĞLENCE DOLU ANLAR..

Hem çocuklar hem de yetişkinler için özel olarak hazırlanan animasyon gösterileri, renkli karakterler ve sürprizlerle dolu. Kahkaha ve eğlencenin bir an olsun eksik olmayacağı bu gösterilerde, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

SOSİS BALON DAĞITIMI İLE RENKLİ SÜRPRİZLER..

Etkinlik alanında ücretsiz olarak dağıtılacak sosis balonlar, özellikle çocuklar için eğlenceli bir sürpriz olacak. Rengarenk balonlarla dolu bir gün geçirmek isteyenleri harika anlar bekliyor.

YÜZ BOYAMA İLE MASAL DÜNYASINA YOLCULUK..

Profesyonel yüz boyama sanatçıları, çocukların sevdikleri karakterleri yüzlerine çizerek onlara unutulmaz anılar bırakacak. Minik misafirler, yüz boyama etkinliğiyle kendilerini bir masal dünyasında bulacaklar.

CANLI MÜZİK İLE COŞKULU ANLAR..

Etkinliklerde canlı müzik performansları da eksik olmayacak. Hem kulağa hem de ruha hitap eden müzik ziyafeti, sevilen şarkılar ve enerjik ritimlerle herkesi dansa davet ediyor. Star Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz boyunca hafta sonlarında düzenlenecek bu muhteşem etkinliklerle tüm ziyaretçilerine keyifli ve unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte bu eğlence dolu etkinliklere katılmayı kaçırmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.