yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YARIYIL TATİLİ BAŞLADI..

YARIYIL TATİLİ BAŞLADI..
19.01.2024 15:23
0
A+
A-

‘MUTLU TATİLLER’

  • Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Hüseyin Alkaş İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini verdi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İlk ara tatilini 13 Kasım-17 Kasım 2023’te yapan öğrenciler 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline bugün karnelerini alarak çıkacak. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Hüseyin Alkaş İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini verdi. Tören öncesinde konuşma yapan Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “Yalova eğitim camiası olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemini hep birlikte başarılı şekilde tamamladık. 11 Eylül’de birlikte çıktığımız ve azmimizin hiç azalmadığı eğitim yolculuğuna şimdi kısa bir mola veriyoruz. El ele vererek geçirdiğimiz bu dört aylık süreçte yine birçok başarıya imza attık. Cumhuriyetimizin 100. yılında, dönemin başında hayata geçirdiğimiz Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) ile okullarımızda kaliteyi ve sürdürülebilirliği arttırmayı hedefledik. Okullarımız da YEGES’i benimseyerek çok güzel çalışmalara imza attı. Bizler bir insanın hayatına küçük yaşlarda dokunarak geleceğini şekillendirmede önemli rol oynayan unsurlardan biriyiz. Bu nedenle her geçen gün bilgi ve becerilerinin artması, öğrendiklerinin hayata taşınması için güzel çocuklarımıza ve gençlerimize rehberlik edecek olanlarız. Sevgili öğrencilerimiz, Sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız. Sizlerin önünü aydınlatan bir fener olabilmek için her daim çabalıyoruz. Önünüzdeki engelleri aşmanızda destek olabilmek için hep çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Çalışmalarınızın ödülü olan karnelerinizi aldınız. Aranızda ilk kez karne heyecanı yaşayan küçük kardeşleriniz de var. Sizlerden isteğimiz, tatilde derslerinizden uzak kalmadan bolca dinlenmeniz ve vaktinizi kitap okuyarak geçirmenizdir. Tatilden dönüşünüzde yine birlikte olmak dileğiyle her birinizi gözlerinizden öpüyor, iyi tatiller diliyorum. Kıymetli velilerimiz, Evlatlarınızı emanet ettiğiniz bizler onları kendi çocuklarımızdan ayırmadan her birinin ayrı ayrı özel olduğu bilinciyle ilgilendik. Bu yolculuğun ilk döneminde bizlerin yanında olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizlerden isteğimiz, karnedeki notları bir başarı ölçüsü olarak görmeyiniz. Onlarla tatilde keyifli zaman geçirmeye odaklanın. Sözle değil gözle kendilerine örnek olun. Birlikte okumalar yapın ve sohbeti asla bırakmayın. Hepinize evlatlarınızla birlikte mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum. Değerli meslektaşlarım, Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde geleceği emanet ettiği gençleri eğiten bizler her bir öğrenciyle tek tek ilgilenip onlardaki gizli cevheri ortaya çıkarmalı ve farklılıklarıyla zenginleşebilmeliyiz. İşte onlardaki cevheri çıkaran sanatçılar sizlersiniz. Sizlere sıkı bir çalışma ile geçirdiğimiz birinci dönemde göstermiş olduğunuz büyük çabalarınızdan dolayı teşekkür ediyor; sağlıklı bir tatil dönemi diliyorum. İkinci eğitim dönemine heyecanla başlamak temennisiyle sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Volkan Dadaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve kurum müdürleri son ders zilini çaldı ve öğrencilerin yarıyıl tatili başladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.