yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3405
EURO
34,9270
ALTIN
2.390,35
BIST
10.204,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU
19.03.2023 15:23
0
A+
A-

BÜYÜK KUPAYA 4 ADAY!

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2023 organizasyonunda grup aşaması sonrası yapılan çeyrek final müsabakalarının ardından yarı finale yükselen 4 takım belli oldu.

Son 8 turunda rakiplerini eleyen Yalova Belediyesi Personel AŞ, Sefine Tersanesi, Ece Marin ve son şampiyon Mariner Mühendislik, büyük kupa için 4 aday takım olarak dikkat çekiyor.

 

Onur ERDİK

Yalova futbolunun sevilen isimleri Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport’un düzenlediği Şirketler Kupası 2023 organizasyonunda artık sona gelindi. 5 hafta süren grup maçlarının ardından çeyrek final heyecanı yaşandı. Son şampiyon unvanını elinde tutan Mariner Mühendislik’in rahat bir galibiyet alarak yarı finale adını yazdırdığı turnuvada Ece Marin, Yalova Belediyesi Personel AŞ ve Sefine Tersanesi, rakipleri karşısında zorlanmasına rağmen son 4 takım arasına kalmayı başardı.

Mariner’den rahat galibiyet..

90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliğini yaptığı Şirketler Kupası 2023 organizasyonunda A ve B Grubu’ndaki normal sezon maçları sonrasında çeyrek final karşılaşmalarına geçildi. 2022’nin şampiyonu Mariner Mühendislik, rakibi AB Makina’yı golcüsü Enes Dışpınar’ın şov yaptığı maçta 9-1 gibi farklı skorla yendi ve adını yarı finale yazdıran ilk takım oldu.

Düelloda zafer Ece Marin’in..

Bu sezonun sürpriz ekibi Ece Marin, turnuvada fırtına gibi esmeye devam ediyor. Kupanın şampiyonluk adaylarından Yalova Ro-Ro Port ile kozlarını paylaşan Ece Marin, düelloya sahne olan maçta güçlü rakibini Orhan Karslı’nın üstün performansıyla 6-4 mağlup etmesini bildi ve yarı final biletini kaptı.

Turnuvanın sürprizi..

Şirketler Kupası’nda grup aşamasına istediği başlangıcı yapamasa da sonradan iyi toparlanan ve çeyrek finale yükselen Yalova Belediyesi Personel AŞ, Rıza Altıntaş önderliğinde turnuvaya damga vuran Beşiktaş Tersanesi ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maçta Personel AŞ, güçlü rakibini penaltı atışları sonunda 5-4 devirdi ve toplamda 6-5’lik skorla Beşiktaş Tersanesi’ni turnuvanın dışına itti.

Sefine son dakikada..

Yarı finale yükselecek son takımı belirleyecek maçta turnuvanın favorilerinden Sefine Tersanesi ile Tersan Tersanesi takımları karşılaştı. Nefesleri kesen müsabaka tam uzatmalara gidecek derken; Sefine’nin genç yıldızı Emirhan Urhan sahneye çıktı ve son dakika golüyle takımını yarı finale sırtladı.

Yarı final eşleşmeleri belli oldu..

Öte yandan çeyrek final maçlarının hemen ardından yapılan kura çekimiyle birlikte yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Buna göre; Mariner Mühendislik-Yalova Belediyesi Personel AŞ ve Ece Marin-Sefine Tersanesi eşleşmeleri ortaya çıktı. Turnuvanın yarı final maçları bugün oynanacak. Yarı final eşleşmelerini kazanacak iki takım, 22 Mart Çarşamba günkü büyük finalde şampiyon olabilme mücadelesi verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.