yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3806
EURO
34,7650
ALTIN
2.394,20
BIST
10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU
11.05.2023 12:37
0
A+
A-

ŞAMPİYONLUĞA 4 ADAY!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde play-off çeyrek final müsabakaları tamamlandı. İlk maçlarını kazanan Beşiktaş, Fenerbahçe Göksel Çelik, Galatasaray Tunç Holding ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, rövanşta da rakiplerini yenerek yarı finale yükseldi.

2-0 sona eren serilerin ardından yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Galatasaray Tunç Holding ile İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe’yle de Beşiktaş eşleşti.

 

Onur ERDİK

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun ardından play-off çeyrek final serisinde rövanş karşılaşmaları Yalova ve Bursa’da oynandı. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde fanus sistemiyle yapılan normal sezonun ardından play-off çeyrek final serisinde ikinci müsabakalar yapıldı.

Bursa’da 3 müsabaka yapıldı..

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde oynanan maçlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bağcılar Belediyesi’ni 61-57 mağlup ederek seride durumu 2-0 yaptı ve yarı finale yükseldi. Galatasaray Tunç Holding de ilk maçta yendiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni serinin ikinci mücadelesinde de 78-66 ile geçerek 2-0’la yarı finale adını yazdırdı. Son şampiyon unvanını elinde bulunduran Fenerbahçe Göksel Çelik, Pendik Belediyesi Anadolu Yakası’nı zorlanmadan 93-47 yendi ve seride durumu 2-0’a getirip yarı finale yükselen bir diğer takım oldu.

Beşiktaş sürprize izin vermedi..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan tek karşılaşmada Beşiktaş, çekişmeli geçen müsabakada Gazişehir Gaziantep’i 59-51 devirip seriyi uzatmadan 2-0’la yarı final vizesini aldı. Bu sonuçların ardından yarı finalde Galatasaray Tunç Holding ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fenerbahçe Göksel Çelik de Beşiktaş’la eşleşti. Yarı final serisinde de 2 galibiyete ulaşacak takımlar finale yükselme başarısı gösterecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.