yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU
15.05.2023 14:07
0
A+
A-

SERİLERDE İLK MAÇLAR YARIN!

  • Semt77 Acarspor Basketbol’un da yer aldığı ancak son 16 turunda elendiği Türkiye Basketbol 2. Lig play-off yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Tekirdağ ekibi Kapaklıpor ile İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor’un eşleştiği yarı finalin bir diğer ayağında Kocaeli takımı Çayırova Belediyesi de İstanbul Efendileri ile finale çıkma savaşı verecek.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Basketbol 2. Ligi’nde play-off çeyrek final maçları sonrasında yarı final eşleşmeleri de netlik kazandı. 2022-2023 sezonunun yorucu maratonunda Yalova’yı Semt77 Acarspor temsil etmiş ve sarı-lacivertli takımımız, C Grubu’nu üçüncü s ırada bitirdikten sonra play-off vizesi almıştı.

İstanbul Efendileri’ne yenildi..

Tarihinde ilk kez katıldığı Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde play-off kapısını aralayan temsilcimiz, eleme turunda Net Değerleme Mavi Birlik takımını devirip son 16 turuna kalmıştı. Bu turda play-off şampiyonluk adaylarından İstanbul Efendileri ile eşleşen sarı-lacivertli takımımız, rakibine diş geçiremeyip seriyi kaybetti ve son 8’e kalma şansını da kaçırdı.

Seri yarın start alacak..

Diğer yandan TB2L’de play-off yarı final serileri yarın resmen başlayacak. Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonu’nda saat 17.00’de başlayacak mücadelede Kapaklıspor, Esenler Erokspor’u ağırlayacak. Bu maçın sonrasında saatler 19.00’u gösterdiğinde Çayırova Belediyesi ile İstanbul Efendileri, Kocaeli Çayırova Spor Salonu’nda karşılaşacak. Böylece potada TB2L organizasyonunda play-off yarı final serileri resmen başlamış olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.