yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

‘YALOVA’YI KADIN FUTBOLUNDA MARKA YAPMAK İSTİYORUZ’

‘YALOVA’YI KADIN FUTBOLUNDA MARKA YAPMAK İSTİYORUZ’
28.03.2023 16:31
0
A+
A-
  • Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, 2022-2023 sezonu itibariyle faaliyete geçirdikleri kadın futbol branşında ilimizi marka yapmak istediklerini söyledi.

Kadın futboluna destek beklediklerini belirten Suiçmez, özellikle kadın siyasi ve kadın iş insanlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, kadın futboluyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil-kırmızılı kulüp bünyesinde ilk kez kurulan kadın futbol takımının gelecek yıllar için umut verdiğini belirten Suiçmez, ilimizde kadın futbolunun gelişimi için de destek beklediklerini dile getirdi.

‘Yalova’yı kadın futbolunda marka yapmak istiyoruz’..

Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, “İlimizde kadın futbolunu geliştirmek istiyoruz. Bu yıl lige, önümüzdeki yıl da Yalova’da kadın ligi oluşturmak adına bu işe girdik. Kadın futbolunun dünya genelinde gelişen bir grafiği var. İlimizi de buna ayak uydurmaya çalışıp Yalova’yı kadın futbolunda marka yapmak istiyoruz. Şehrin bölgesel durumu da buna müsait. Bursa, İstanbul, Kocaeli ekseni içerisinde ortada olmamızın avantajını kullanmak istiyoruz. Yalova’yı kadın futbolunda duyurup tanıtma noktasında avantajımız var. Bu anlamda da şehir geleninden başta sporcu olmak üzere destek bekliyoruz. Okullarımız ve futbola meraklı kızlarımız için altyapı ve A takımımız mevcut” şeklinde konuştu.

‘Bütün herkesten destek bekliyoruz’..

Kadın futbolunun gelişimi için desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydeden Suiçmez, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bayan futbolunun Yalova’nın gelişmesinde ve tanıtımında lokomotif olmasını istiyoruz. Nihayetinde bu yıl kurduğumuz ve 3. Lig’de mücadele eden takımımız, profesyonel ligde ve şehrin kurulu tek kadın futbol takımı. Lige girmeyen okullarda bazı takımlar var. Bu okullardan, hocalarından ve yöneticilerinden Yalovaspor’a katkı sağlamalarını ve öğrenci noktasında sportif anlamda tavsiyelerde bulunmalarını bekliyoruz. Yalova’da kadın futbolunun gelişmesi ve tanıtımının yapılması için bütün herkesten destek bekliyoruz, özellikle kadın siyasiler ve kadın iş insanlarından.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.