yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5183
EURO
34,7860
ALTIN
2.420,70
BIST
9.677,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

YALOVA’YA YILLARINI KAYBETTİRDİLER!

YALOVA’YA YILLARINI KAYBETTİRDİLER!
01.12.2021 15:55
0
A+
A-

 

  • Haber / M. Ali CANTÖRÜN

 

Yalova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Özsümer, açtı ağzını yumdu gözünü ve iktidar partisi il yönetimini topa tuttu: “Verdikleri hangi sözü yerine getirdiler? Yalova’nın en önemli konularında ne söyledilerse ya yapmadılar ya da yıllar süren gecikmeye yol açtılar” diyen Özsümer, “Etibank Sosyal Tesisleri 8090 gündür kaderine terk edilmiş, bekliyor. Yine 8090 gündür kentsel dönüşüm bekliyor; depreme karşı hiçbir önlem alınmıyor. Yalova-Armutlu yolu 7300 gündür devam ediyor” şeklinde konuştu. Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Özsümer, daha sonra şunları söyledi: “ 4380 gündür kapalı tutulan, 2190 gün önce tadilatı için 10 milyon TL ödenek çıkartılan Termal Çamlık Otel çürümeye terk ediliyor. 3285 gün önce turizm tesisleri ve kongre merkezi yapılması şartıyla satılan arazi, yeşil alana çevriliyor. 630 gün önce kuraları çekilen 300 adet TOKİ konutunun ihalesi daha yeni yapılıyor. Davası devam eden milletin çiftliği Araştırma arazisine jet hızıyla millet bahçesi yapılıyor.”

“İKTİDAR PARTİSİNİN İL BAŞKANI BELEDİYE PARASININ TERÖR ÖRGÜTÜNE AKTARILDIĞINI SÖYLÜYOR. EĞER DOĞRUYSA, 930 GÜN NEDEN BEKLEDİLER, GEREĞİNİ YAPMADILAR?”

Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Özsümer, “Geçtiğimiz günlerde iktidar partisinin il başkanı, bir gazeteci arkadaşa, bazı iddialarda bulundu. 2019 yerel seçimleri öncesinde yapılan usulsüz ihaleler ile Yalova belediyesinin parasının farklı hesaplara aktarıldığını ve seçimde bu paraların terör ile bağlantısı bulunduğu iddia edilen bir partiye seçim pazarlığı için verildiğini söyledi” diyerek, şu tespitte bulundu: “Bu iddialar doğruysa; seçim tarihi Mart 2019, üzerinden geçmiş 31 ay. 31 ay eşittir 930 gün. 330 günde millet bahçesi yapabilen bir iktidar, ihbar olmasına ve seçimlerde bu paranın kullanılacağını bilmesine rağmen, 930 gün neden bekledi? Ayrıca, bunları iktidarın il başkanına anlatanlar, aynı tarihte savcılığa neden gitmediler? Eğer iddialar doğruysa; bu kayıp paranın çantalar ile başka bir siyasi partiye taşınmasına 2019 yerel seçim öncesi neden göz yumuldu?

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.