yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

‘YALOVA’YA FAYDASI OLAN HER İŞTE VARIZ’

‘YALOVA’YA FAYDASI OLAN HER İŞTE VARIZ’
02.04.2024 17:48
0
A+
A-

‘YOLUMUZA GÜÇLÜ ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ’

  • AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, parti yöneticileri önemli açıklamalarda bulundular.

..”Çok zor bir dönemde Yalova Belediye Başkanlığı gibi önemli bir görevi devraldı. Hakikaten çok zor şartlarda el ele, omuz omuza mücadele ederek, Yalovamıza önemli hizmetler kazandırmak noktasında mücadele etti.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Geçtiğimi Pazar günü gerçekleşen yerel seçimin ardından AK Parti İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya; AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve teşkilat mensupları katıldılar.

‘Davamıza sahip çıkarak, yolumuza devam edeceğiz’

Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Umut Güçlü, “Sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm hemşerilerimizi selamlıyor, demokrasimize sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. 28 Mayıs zaferinden 9 ay sonra, maalesef istediğimiz sonucu Yalova’mızda alamamış bulunmaktayız. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, milletin iradesinden daha güçlü bir irade tanımıyor ve vatandaşımızın kararına hürmetsizlik etmiyoruz. Seçim programı başladığı anda AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımıza başladık. Bu seçim döneminde de, daha önceki yıllarda olduğu gibi; ‘AK Parti demek hizmet demek, AK Parti demek gönül belediyeciliği demek’ diyerek çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden, tüm ilçelerimizde, beldelerimizde çalışmalar yaptık. ‘Olanda hayır vardır’ diyor ve kazanan tüm belediye başkanlarını, meclis üyelerini, il genel meclis üyelerini parti gözetmeksizin tebrik ediyorum. AK Parti belediyesi olsun olmasın, Yalova’mızın tüm belediyelerinde Yalova halkının ve şehrinin menfaatine yapılacak olan tüm uygulamaları destekleyeceğimizi şimdiden beyan ediyorum. Çıkan sonuçların değerlendirmesini il teşkilatımız içinde ve genel merkezimiz nezdinde mutlaka yapacağız. Kaybettiğimiz ilçelerde neden kaybettiğimizi en ince detayına kadar inceleyecek ve gerekli önlemleri alacak, öz eleştirilerimizi çekinmeden yapacağız. Tecrübelenecek ve daha güçlü bir şekilde davamıza sahip çıkacak yolumuza devam edeceğiz. Bugünü teşkilatımız için yeni seçim döneminin başlangıç günü kabul edeceğiz ve önümüzdeki görev süremizi bu eksikleri kapatmaya gayretle geçireceğiz” dedi.

‘Kazanan tarafı tebrik ediyorum’

Yalova Milletvekili Meliha Akyol,  “Çok farklı bir seçimi geride bıraktık. Seçim dinamikleri her yönüyle çok farklıydı. Ama biz şunu biliyoruz milletin iradesinin üstüne başka irade yoktur. Milletimiz böyle karar vermiş, biz de büyük bir olgunlukla karşıladık. Bugünden sonra dersimize daha iyi çalışacağız. Tekrar tekrar oturup analiz yapacağız. Hayırlı olsun. Kazanan tarafı tebrik ediyorum. Yalova’mızın hayrına olan her konuda her adım da biz de desteklerimizi vereceğiz. Vatandaşımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü istek ve taleplerinde emirlerine amadeyiz” ifadelerini kullandı.

‘Çok zor bir dönemde belediye başkanlığı yaptı’

Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Değerli Belediye Başkanımız Mustafa ağabeyimize şükranlarımı sunuyorum. Çok zor bir dönemde Yalova Belediye Başkanlığı gibi önemli bir görevi devraldı. Hakikaten çok zor şartlarda el ele, omuz omuza mücadele ederek, Yalovamıza önemli hizmetler kazandırmak noktasında mücadele etti. Sadece Yalova Belediyesi’nin hizmetleri değil, burada yapılan kamu yatırımlarının organizasyonları, yeni projelerin hazırlanmasında da önemli projelere liderlik etti. Sadece isale hattıyla ilgili ortaya koymuş olduğu bu emek ve yapılan bu yatırım Yalova’nın önümüzdeki nesillerinde her zaman hayırla yad edilecektir” şeklinde konuştu.

‘Yalova’nın faydası olan her işte elimizi taşın altına koyacağız’

Seçim sonuçlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Büyükgümüş, “Armutlu, Termal ve Tavşanlı’da vatandaşlarımız bizim adaylarımızdan yana oylarını kullandılar. Esenköy ve Teşvikiye’de de Cumhur İttifakı ortağımız MHP adayları seçimi kazandı. Vatandaşlarımızla birlikte olmaya, hizmet üretmeye, eser kazandırmaya gayret edeceğiz. Resmi olmayan kesin sonuçlara göre de İl Genel Meclisi’nde partimiz çoğunlukta. Burada da köylerimize yönelik hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Partimizin muhalefette olduğu belediye meclislerinde ise oranın siyasetinin şehrimize faydası olan her çalışmasında AK Parti olarak elimize taşın altına koyacağımızı sizlerle paylaşmak isterim. Önümüzde bir hizmet dönemi var. Bu hizmet döneminde Yalova’nın hayrına ne varsa; bu kadro onun peşinde olacak. Yine bu dönemde planladığımız kamu yatırımları var; çevre yolumuz, barajlarımız, dere ıslah projeleri gibi makro ölçekte bakanlıklar ile yürüteceğimiz projeler, bunları da en kısa sürede hayata geçirmek için bizler de milletvekili olarak, değerli başkanımın riyasetinde AK Parti teşkilatları olarak bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Seçimleri kazanan adayları da tebrik ediyorum” dedi.

‘Projelerin takipçisi olacağız’

AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk, “Mehmet Gürel ve ekibini tebrik ediyorum. Oy veren, vermeyen bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra hizmet zamanı. Belediyecilik; doğumdan ölüme hizmet demek. Gönül belediyeciliğini ve hizmet belediyeciliğini yapmak gerek. Meclis çoğunluğunu da aldıklarına göre; hiçbir bahane üretmeden, bu saatten sonra verilen projelerin takipçisi olalım. 7 yaşında çocukları olan annelere ücretsiz ulaşım, hastaneye ücretsiz ulaşım, 40 liraya yemek yemek, otoparkı yer altına almak, 5 bin konut yapmak şehrimize nasip olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.