yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

‘YALOVASPOR’UN YÜZYILI BAŞLIYOR’

‘YALOVASPOR’UN YÜZYILI BAŞLIYOR’
19.06.2023 13:35
0
A+
A-
  • Süper Amatör Küme ekiplerinden Yalovaspor’da geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük görevine getirilen Faruk Yiğit, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu.

Deneyimli spor adamı, yeni sezonda yeşil-kırmızılıları Süper Amatör Küme’de şampiyon yaparak play-off’lara hazırlayacaklarını söyledi.

  • Yalovaspor’un yüzyılının başladığını kaydeden Yiğit, yeşil-kırmızılılar için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

 

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

Geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde tutunamayıp baraj maçı sonrası yerel lige düşen Yalovaspor’da gerçekleştirilen kongre sonrası başkan ve yönetim değişmiş ve ilk olarak eski milli futbolcu Faruk Yiğit, yeşil-kırmızılılarda teknik direktörlük görevine getirilmişti. 2023-2024 sezonu için kollarını sıvayan Yalovaspor yönetimi, bir yandan yaptığı transfer çalışmalarıyla dikkat çekip aynı zamanda teknik ekibi de tamamladı.

‘Yalovaspor’u eski günlerine getirmek için düğmeye bastık’..

Daha önce de iki kez Yalovaspor’u çalıştıran ve yaklaşık 10 yıllık aranın ardından tekrar yeşil-kırmızılıların başına geçen teknik direktör Faruk Yiğit özel açıklamalarda bulundu. Yiğit, “Tekrar evimiz olarak gördüğümüz Yalovaspor’dayız. Bize bu şansı veren belediye başkanımız ve İsmail Kaya’ya çok teşekkür ederim. Yalovaspor’u eski günlerine geri döndürmek için bize bu şansı verdiler. Yaklaşık 10 yıldır futboldan uzağım. Ancak camianın içinde olduğum için Yalovaspor’umuza o kadar da uzak değilim. Yalovaspor’u eski günlerine getirmek için düğmeye bastık. Altyapıyı tekrar canlandırıp eskiden olduğu gibi her türlü işbirliğini yaptık. Takımın eksik olan yerlerine dışarıdan takviyeler yapıp rakamların uçtuğu sektörde kendin altyapın oyuncu yetiştirmediğin sürece çok problemler yaşarsın. Biz bunu başaracağız ve altyapımızla birlikte Yalovaspor’un geleceğini birlikte hazırlayacağız” şeklinde konuştu.

‘Yalovaspor’un yüzyılı başlıyor’..

Teknik ekibin de belirlendiğini ve oyuncu anlamında transfer çalışmalarının hız kazandığını ifade eden Yiğit, “Biz burada dikkatli davranıp belirli şeyleri yerine oturtacağız. Aradaki farkları kapayıp dengeleri alt üst etmeden hareketlenmemiz lazım. Yeni sezon için takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Yalovaspor Yalova’nın milli takımıdır. Yalovaspor’u en iyi şekilde hazırlayıp Süper Amatör Küme’de şampiyon yaparak play-off’lara hazırlayacağız. Takımı oluşturmak için çevremdekilerle birlikte seferber olduk. Yönetim de sağ olsun çok büyük destek veriyor. Bizlere her türlü katkıyı vereceklerini bildirdiler. Biz de üzerimize düşen neyse Yalovaspor için yapmaya hazırız. Yalovaspor’un yüzyılı başlıyor. Herkes bizi izleyecek” dedi.

‘İnsanlar bize güvensin’..

Göreve geldikleri ilk günden bu yana yeşil-kırmızılı kulüp için neler yapabileceklerini planladıklarını söyleyen Yalovaspor Teknik Direktörü Faruk Yiğit, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yeni bir sayfa açılan Yalovaspor için herkes taşın altına elini koyacaktır. Buna inanıyoruz. Geçmiş yıllarda görev yaptığımızda belki de yeterince destek göremedik. Ancak şimdi hem belediyemiz hem de yönetimimiz, bizlere büyük destek verecektir. Bu şehrin markası olan Yalovaspor’u layık olduğu yere getirmenin ilk adını atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnsanlar bize güvensin. Bize duyulan güveni boşa çıkarmayıp alnımız ak bir şekilde layığıyla görevimizi yerine getireceğiz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.