yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3659
EURO
34,6536
ALTIN
2.381,91
BIST
10.195,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

YALOVASPOR’UN KONUĞU NİLÜFER

YALOVASPOR’UN KONUĞU NİLÜFER
03.02.2023 13:44
0
A+
A-

BİTSİN ARTIK BU ÇİLE!

  • Yalovaspor, ligin 15.haftasında yarın sahasında Bursa ekibi Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Yalovaspor, 15.haftada yarın seyircisi önünde Nilüfer Belediye Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Sezonun ikinci devresinin ilk haftasında derbide Altınova Belediyespor’a karşı iyi oyun ortaya koymasına rağmen rakibine 2-1 mağlup olan yeşil-kırmızılılar, yarınki Nilüfer müsabakasını kazanıp çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Bursa’da 3-0 kaybetmiştik..

Yalovaspor ile Nilüfer Belediye Futbol Kulübü arasında yarın Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’ta start alacak. Zorlu 90 dakika öncesinde yeşil-kırmızılı takımımı, 7 puanla grubun 12.sırasında bulunuyor. 21 puana sahip Nilüfer Belediye Futbol Kulübü de averajla 8.sırada temsilcimiz karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ligin ilk yarısında Bursa’da yapılan müsabakada Yalovaspor, rakibine 3-0 mağlup olarak evine puansız dönmüştü.

4 maçtır kaybetmiyorlar..

Yalovaspor’un yarın Nilüfer Belediye FK ile oynayacağı karşılaşmayı Kütahya bölgesi hakemi Cafer Beykoz yönetecek. Ayşenur Karakoç ve Abdülhamit Akan da bu mücadelede yardımcı hakem görevinde bulunacak. TFF’ye bağlı Merkez Hakem Kurulu, karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak da Mehmet Kahraman’ı görevlendirdi. Bu arada temsilcimizin ağırlayacağı Bursa ekibi, ligde oynadığı son 4 maçını da kazandı. Bu maçlarda rakiplerine 10 gol atan Nilüfer Belediye FK, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

9 maçtır galibiyete hasretiz..

Diğer yandan Yalovaspor, ligde 9 maçtır galibiyete hasret. BAL 14. Grup’ta en son galibiyetini 5.haftada evinde Kavacıkspor’a karşı 3-2’lik skorla elde eden yeşil-kırmızılı takımımız, son 9 mücadelede 1 beraberlik elde ederken; 8 karşılaşmada ise rakiplerine boyun eğmişti. Temsilcimiz hem rakibinin serisine he de kendi kötü gidişine son vermeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.