yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3533
EURO
34,7324
ALTIN
2.406,41
BIST
10.147,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

‘YALOVASPOR’U HAK ETTİĞİ LİGE ÇIKARACAĞIZ’

‘YALOVASPOR’U HAK ETTİĞİ LİGE ÇIKARACAĞIZ’
09.11.2023 17:30
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalovaspor’un Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret ederek, futbolcu ve teknik ekiple bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan başkan Tutuk, Hedefin belli olduğunu ve Yalovaspor’u hak ettiği lige çıkaracaklarını söyledi.

 

Onur ERDİK

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalovaspor Futbol Takımı’nı antrenman sırasında ziyaret etti. Müsabakalara hızlı başladıklarını söyleyen Başkan Tutuk, geçtiğimiz hafta Negmar Tavşanlı Belediyespor’a karşı alınan 3-1’lik galibiyetten dolayı tebriklerini iletti. Yalovaspor Futbol Takımı’nın antrenmanını izleyen ve antrenman sonrasında futbolcularla bir araya gelen Başkan Mustafa Tutuk, “Takımımızın moral ve motivasyonu antrenmanı izlediğim kadarıyla çok yüksek. İlk maçımızda güzel bir galibiyet alarak bunu taçlandırdık. Aynı bu performans ve motivasyonla devam edeceğinize şehir olarak inanıyoruz” dedi.

‘Yalovaspor’u hak ettiği lige çıkaracağız’..

Yalovaspor Kulübü Başkanı İsmail Kaya ve teknik ekiple antrenman sahasına inen Başkan Tutuk, futbolcuları tebrik etti. “Belediye ile ortak konsensüs sağlandı ve Yalovaspor Kulübü ile Yalova Belediyesi güçlerini birleştirdi” diyen Başkan Tutuk, “Belediyemizin destekleriyle, yönetimimizin gayretleriyle, teknik ekibimiz ve bu futbolcularımızın özverileriyle bunu başaracağız. Hedefimiz belli ve her ziyaretimde sizlere de bunu söylüyorum. Yalovaspor’u hak ettiği lige çıkaracağız. Moral ve motivasyonumuz da çok iyi durumda. Ben inanıyorum ve sizlere güveniyorum. Güvenimizi de boşa çıkartmayacağınızı düşünüyorum. İlk maçta almış olduğumuz galibiyet çok önemliydi. Her maça aynı motivasyonla çıkmamız gerekiyor. Cumartesi günü oynayacağımız ve seyircimizle kendi sahamızda buluşacağımız müsabakadan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.