yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3027
EURO
34,7805
ALTIN
2.389,43
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

YALOVASPOR’U DURDURABİLENE AŞK OLSUN

YALOVASPOR’U DURDURABİLENE AŞK OLSUN
03.01.2024 16:50
0
A+
A-
  • Yalova Süper Amatör Küme’de 8.hafta karşılaşmaları oynandı. Birbirinden gollü geçen müsabakaların ardından Yalovspor, namağlup tek takım olarak doludizgin ilerleyişini sürdürdü.

Faruk Yiğit yönetimindeki yeşil-kırmızılılar, son olarak seyircisi önünde Esenköyspor’u futbol resitalinin ardından 4-1 yenerek galibiyet serisini de 8 maça çıkardı.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de heyecan dolu 8.hafta da geride kaldı. Yalovaspor’un liderliğini koruduğu haftada Negmar Tavşanlı Belediyespor ise zirve rakibine devam etti. Çiftlikköy Belediyespor, Sugören Gençlerbirliği ve Teşvikiye Belediyespor da üst sıralardan kopmama adına haftayı galibiyetle noktaladı. Ligin küme düşme potasını Taşköprüspor ile Çınarcık Belediyespor oluşturdu.

Lider, seyircisi önünde galip..

Şampiyonluğun en güçlü adayı Yalovaspor, 8.haftada Atatürk Stadyumu’nda Esenköyspor’u ağırladı. Yeşil-kırmızılılar, rakibini güzel oyunun ardından 4-1’lik farklı skorla geçmesini bildi. Bu galibiyetle Yalovaspor, üst üste 8.zaferini elde ederek 24 puanla ve namağlup bir şekilde liderliğin keyfini çıkarmaya devam etti. 8 puanda kalan Esenköyspor da averajla 7.sırada kendisine yer buldu.

Düelloda kazanan Negmar Tavşanlı..

Şampiyonluk yarışını bırakmak istemeyen Negmar Tavşanlı Belediyespor, 8.haftada sahasında son sırada bulunan Çınarcık Belediyespor’u misafir etti. Nefesleri kesen zorlu düelloda 4-2 geriye düşen lacivert-beyazlılar, rakibini duraklamalarda bulduğu golle 5-4 devirdi ve kritik 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Serkan Özdemir yönetimindeki Tavşanlı, 21 puanla lider Yalovaspor’un 3 puan gerisinde ve ikinci sıradaki yerini korudu. 1 puanda kalan Çınarcık ise haftayı son sırada kapattı.

Çiftlikköy Termal’de galibiyete uzandı..

Süper Amatör’de yükseliş içerisindeki takımlarından olan Yalçın Tokay yönetimindeki Çiftlikköy Belediyespor 8.haftada Termal deplasmanında Yenimahallespor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı-siyahlılar, rakibini 5-1’lik farklı skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine ekledi. Bu sonuçla Çiftlikköy, 15 puan ve averajla üçüncü sırada haftayı noktaladı. 7 puandaki kırmızı-beyazlı ekip Yenimahalle de averajla ateş hattının yukarısında ve 10.sırada haftayı tamamladı.

Sugören, Taşköprü deplasmanında 3 puanı aldı.

Ligin formda ekiplerinden Alper Tunga Çağşırlıoğlu yönetimindeki Sugören Gençlerbirliği, Taşköprüspor deplasmanında 3 puanı 3-1’lik galibiyetle elde etti. Bu sonuçla bordo-beyazlılar, 15 puan ve averajla 4.sırada yer aldı. 7 puanda kalan Taşköprü de averajla ateş hattı olan 11.sıraya geriledi. Haftanın diğer maçlarında Hersekspor, Safranspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Düelloda ise Teşvikiye Belediyespor, konuk olduğu Kurtköyspor’u 3-2 devirdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.