yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4087
EURO
34,8145
ALTIN
2.404,15
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YALOVASPOR’DA FARUK YİĞİT DÖNEMİ

YALOVASPOR’DA FARUK YİĞİT DÖNEMİ
08.06.2023 14:36
0
A+
A-

10 YIL SONRA YUVAYA DÖNDÜ!

  • Yeni sezonda Süper Amatör Küme’de boy gösterecek Yalovaspor, eski Fenerbahçeli milli futbolcu Faruk Yiğit ile teknik direktörlük konusunda anlaştı.

Daha önce Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele verdiği dönemde Yalovaspor’da teknik direktörlük yapan Yiğit, 10 yıl sonra yuvaya geri dönmüş oldu.

 

Onur ERDİK

Yalovaspor’da başarılı bir futbolculuk kariyerinin ardından Boluspor, Kocaelispor, Fenerbahçe ve milli takım formalarını başarılı bir şekilde giyen Faruk Yiğit, Yalovaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Yapılan karşılıklı görüşmelerin olumlu sonuçlanmasıyla birlikte Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Yalova Belediyespor Başkanı İsmail Kaya’nın da hazır bulunduğu imza töreninde Yiğit, kendisini Yalovasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

‘Başarılı olacağına inanıyorum’..

İmza töreni sonrası bir açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Tutuk, “Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Yalovaspor’a Yalova Belediyesi olarak sahip çıktık ve Yalova Belediyespor bünyesine aldık. Alınan bu kararın ardından Belediyespor yöneticilerimiz çalışmalarına en kısa sürede başladı. İlk olarak Yalovaspor’da başarılara imza atmış, milli formaya kadar yükselmiş Faruk Yiğit hocamızla anlaştık. Ben kendisinin Yalova’yı ve Yalovaspor’u iyi bildiği için başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

‘Vefa borcumu ödemeye geldim’..

Yalovaspor’a bir vefa borcu olduğunu söyleyen Yiğit ise şunları söyledi: “Yalova’nın ve Yalovaspor’un benim gönlümde ayrı bir yeri var. Yalovaspor’a şimdi vefa borcumuzu ödemeye geldim. Sağolsun Mustafa Başkan ve İsmail Başkan bizi bu göreve layık gördüler. Bizde en kısa sürede çalışmalarımıza başlayıp Yalovaspor’u hak ettiği konuma getireceğiz.” Öte yandan Yalovaspor ile Faruk Yiğit arasındaki sözleşmenin 1+2 yıllık olduğu ve deneyimli spor adamının uzun vadeli proje kapsamında yeşil-kırmızılı kulüpte görev yapacağı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.