yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Yalovaspor’da 3 isim gönderildi

Yalovaspor’da 3 isim gönderildi
26.01.2022 14:42
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yalovaspor’da 3 oyuncu gönderildi. 21 yaşındaki forvet Kenan Gürmen, orta saha oyuncuları 30 yaşındaki Rıza Bulut ve 19 yaşındaki Sefer Bayil’le yolların kesin olarak ayrıldığı öğrenildi. Bu oyunculara teşekkür eden Yeşil-Kırmızılı kulüp, üç oyuncuya da kariyerlerinde başarılar diledi.

2 oyuncu alınmıştı..
Öte yandan Yalovaspor, devre arasında 2 flaş transfere imza atmıştı. Yeşil-Kırmızılılar, 10 numara pozisyonu için daha önce İnegölspor ve Seril Belediyespor’da forma giymiş Raif Demir’i transfer etmişti. İnegölspor ve Serik Belediyespor’un yanı sıra; Çanakkale Dardanelspor, Keçiörengücü ve Körfezspor formalarını da terleten tecrübeli krampon, bu sezon ikinci devrede Yeşil-Kırmızılı formayı giyecek. Ayrıca temsilcimiz, 34 yaşındaki usta golcü Hüseyin Çelik’i de kadrosuna katmıştı. Denizli Belediyespor, Menemenspor, Vanspor FK, Bergama Belediyespor, Kızılcabölükspor, 1920 Maraşspor, Yozgatspor 1959 FK, Bursa Yıldırım ve Arnavutköy Belediyespor formalarını giyen Hüseyin, 2021-2022 sezonunun devre arasında Yalovaspor’a transfet olmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.