yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

YALOVASPOR TOPBAŞI YAPTI

YALOVASPOR TOPBAŞI YAPTI
05.09.2023 15:38
0
A+
A-
  • Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak tekrar Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Yalovaspor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Teknik direktör Faruk Yiğit yönetiminde topbaşı yapan yeşil-kırmızılıların ilk antrenmanını, Yalovaspor Kulübü Başkanı İsmail Kaya ve yönetim kurulu üyeleri de takip ettiler.

 

Onur ERDİK

Yaklaşık 40 yıldır profesyonel ve amatör liglerde mücadele eden ‘şehrin milli takımı’ unvanına sahip Yalovaspor’da futbolcular, yeni sezon çalışmalarına start verdiler. Teknik direktör Faruk Yiğit yönetiminde Amatör Saha 2’de gerçekleştirilen ilk antrenmana futbolcular tam kadro katıldılar. Yeşil-kırmızılıların başkanı İsmail Kaya ve yönetim kurulu üyeleri de sezonun ilk antrenmanında futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldiler.

‘Eski günlerimize geri dönmek istiyoruz’..

Yalovaspor Kulübü Başkanı İsmail Kaya, “Yeni yönetimimiz ve yeni takımımızla birlikte 2023-2024 sezonu için start verdik. İnşallah Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak, Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseliriz. Eski günlerimize geri dönmek istiyoruz. Bu kapsamda da teknik direktörümüz Faruk Yiğit ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Kentimizin milli takımı Yalovaspor, en kısa sürede layık olduğu yere gelerek profesyonel liglere geri dönecektir” ifadelerini kullandı.

‘Yalovaspor’un yeri her zaman üst liglerdir’..

Yeşil-kırmızılıların tecrübeli çalıştırıcısı, Fenerbahçeli eski milli futbolcu Faruk Yiğit ise şunları söyledi: “2023-2024 sezonu çalışmalarımıza tam kadro bir şekilde başladık. Başkanımız İsmail Kaya ve yönetim kurulumuza da ilk antrenmanımızda bizleri ziyaret ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öncelikli hedefimiz Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek. Oradan da profesyonel ligleri arzuluyoruz. Yalovaspor’un yeri her zaman üst liglerdir. İnşallah bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.