yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3592
EURO
34,7068
ALTIN
2.390,95
BIST
10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

YALOVASPOR TELAFİ PEŞİNDE

YALOVASPOR TELAFİ PEŞİNDE
02.12.2022 15:29
0
A+
A-

 

GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ!

  • Yalovaspor, ligin 10.haftasında yarın seyircisi önünde kritik bir 90 dakikaya çıkmaya hazırlanıyor.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalovaspor, 10.haftada yarın sahasında Kocaeli ekibi Değirmenderespor’u ağırlayacak. Ligin 9.haftasında Bursa deplasmanında İnegöl Kafkas Gençlikspor’a 8-0 kaybederek 38 yıllık ligler tarihinin en farklı yenilgisini alan yeşil-kırmızılı takımımız, bu maçın telafisini taraftarının desteğiyle yapmak istiyor.

Saatler 14.00’ü gösterdiğinde başlayacak..

Yalovaspor ile Değirmenderespor arasında yarın Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Bu zorlu 90 dakika öncesinde yeşil-kırmızılı takımımız, 7 puan ve averajla küme düşme potasının hemen yukarısında ve 12.sırada bulunuyor. Kocaeli temsilcisi Değirmenderespor ise 14 puanla 7.sırada yer alıyor. Öte yandan yarınki karşılaşmayı Mahmut Hasan Küçük yönetecek. Kaan Ergin ve Ertuğrul Konak da bu maçta yardımcı hakem olarak görev yapacak.

‘Taraftarlarımızı maça bekliyoruz’..

Değirmenderespor müsabakasının önemine değinen Yalovaspor’un tecrübeli teknik direktörü Yalçın Önem, “Tekrar yuvam olan Yalovaspor’a döndüğüm için çok mutluyum. Burada yapacağımız çok iş var. Bir önceki hafta alınan farklı mağlubiyetin, takım üzerinde oluşturduğu kara bulutları hafta boyunca dağıtmaya çalıştık ve Değirmenderespor mücadelesine konsantre olduk. Bu müsabaka bizim için çok önemli. Böylesine önemli bir mücadele için taraftarlarımızı maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.