yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3010
EURO
34,6729
ALTIN
2.407,37
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

YALOVASPOR LİDERİ AĞIRLIYOR

YALOVASPOR LİDERİ AĞIRLIYOR
28.03.2023 14:24
0
A+
A-
  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor, 22.hafta maçında bugün sahasında lider İnegöl Kafkas Gençlikspor’la karşı karşıya gelecek.

 

Onur ERDİK

BAL 14. Grup’ta ateş hattının yukarısında bulunan ve 21.haftada İstanbul deplasmanında Cankurtaranspor’a 2-1 mağlup olan Yalovaspor, hafta içi mesaisinde bugün seyircisi önünde güçlü rakibi İnegöl Kafkas Gençlikspor’la kozlarını paylaşacak. Son haftaların formda takımı Bursa temsilcisine karşı sürpriz yapmak isteyen yeşil-kırmızılı takımımız, en azından haftayı puanla noktalamayı amaçlıyor.

İlk maçı farklı kaybetmiştik..

Yalovaspor ile İnegöl Kafkas Gençlik arasında bugün Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’te start alacak. Kritik 90 dakika öncesinde temsilcimiz, 13 puanla haftaya 12.sırada giriyor. Bursa ekibi de 50 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sezonun ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı 8-0 kaybeden Yalovaspor, 38 yıllık ligler tarihinin en ağır yenilgisini almıştı. Bu arada zorlu 90 dakikada Nevzat Okat, Ayhan Uğurlu ve Abdülhamit Akan hakem triyosu görev yapacak.

8 maçtır yenilmiyor..

Öte yandan Yalovaspor’un bugün ağırlayacağı İnegöl Kafkas, ligde 8 maçtır yenilmiyor. Son olarak ilk yarının son haftasında deplasmanda Gebzespor’a te golle kaybeden yeşil-siyahlılar, son 8 maçta 1 beraberlik ve 7 galibiyet elde etti. Bu galibiyetlerden 5’inde kalesini gole kapayan Bursa temsilcisi, ligin en çok gol atan ve kalesinde en az gol gören takım olarak da dikkat çekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.