yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

YALOVASPOR GOL OLDU YAĞDI

YALOVASPOR GOL OLDU YAĞDI
12.11.2023 14:03
0
A+
A-
  • Yalovaspor, ligin ikinci hafta mücadelesinde evinde Çiftlikköy temsilcisi Taşköprüspor ile karşı karşıya geldi.

Yağmurlu havada oynanan mücadelede yeşil-kırmızılıların golleri de yağmur gibi geldi ve ev sahibi ekip sahadan 5-0 gibi farklı skorla galip ayrılasını bildi.

 

Onur ERDİK

Yalova Süper Amatör Küme’nin ikinci haftasında Yalovaspor ile Taşköprüspor, Atatürk Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Yeşil-kırmızılılar, baştan sona üstün oyun ortaya koyduğu müsabakayı 5-0’lık skorla kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Ev sahibi takımın gollerine Halil İbrahim Tüter (2), Ferit Erişçi (2) ve Mertcan Dursun imza attı.

Gol perdesi 19’da aralandı..

Yalova Atatürk Stadyumu’nun ev sahipliğini yaptığı karşılaşmada Muhammed Burak Tufan, Batuhan Akkuş ve Erdem Sırmacı hakem üçlüsü görev yaptı. Maça çok iyi başlayan Yalovaspor, 19.dakikada Halil İbrahim Tüter’in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sadece iki dakika sonra yeşil-kırmızılılar, Ferit Erişçi ile farkı 2’ye çıkarıp rahatladı. Dakikalar 35’i gösterdiğinde tartışmalı bir pozisyon yaşanırken, Yalovaspor kalecisi Tunay Biçer’in zamanında çıkış, olası Taşköprüspor atağını önledi. Başarılı file bekçisinin ceza sahası dışında topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle konuk takım oyuncuları ve teknik heyeti pozisyonun kırmızı kart olması yönünde yoğun itirazlarda bulunurken; kaleci Tunay da sarı kart gördü. İlk yarının son dakikasında ev sahibi Yalovaspor’da Halil İbrahim Tüter bir kez daha sahne aldı ve yeşil-kırmızılılar, devre arasına 3-0’lıık avantajla gitti.

Ferit ve Mertcan sahnede..

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili giriş yapan Yalovaspor, gol için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. 52.dakikada yeşil-kırmızılılarda Cenkay Akdoğan’ın soldan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası arka direğin biraz çaprazında Ferit Erişçi, şık bir kafa vuruşu gerçekleştirdi ve skor 4-0’a geldi. Oyuna sonradan giren Mertcan Dursun, 73’te şık golle farkı 5’e çıkardı ve kalan bölümlerde başka gol olmayınca, Yalovaspor sahadan 5-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla yeşil-kırmızılılar, puanını 6’ya yükseltip namağlup bir şekilde yoluna devam etti. İlk yenilgisini alan Taşköprüspor ise 3 puanda kaldı.

——————————

SAHA: Yalova Atatürk Stadyumu

HAKEMLER: Muhammed Burak Tufan, Batuhan Akkuş, Erdem Sırmacı

YALOVASPOR: Tunay Biçer, Sefa Oğuz (Dk. 69 Muharrem Çin), Cenkay Akdoğan (Dk.69 Bedirhan Karagöz), Okan Yıldız, Orhan Pamukçu, Mustafa Serkan Demirel (Dk. 55 Mertcan Dursun), Alkın Mercimek (Dk. 69 Ahmet Yusuf İpekçi), Erdem Koçal, Mazlum Başaran (Dk. 55 Abdulkadir Yentür), Ferit Erişçi, Halil İbrahim Tüter

TAŞKÖPRÜSPOR: Muzaffer Kaya, Furkan Kusuk, Ünal Kıral (Dk. 64 Çağrı Kurt), Baran Karayazı, Aykut Melik Çevik, Mert Arpaç (Dk. 88 Muhammed Zer Yıldız), Anıl Yağsi, Emre Bulut, Abdulvahit Mete, Refik Çakır (Dk. 58 Çağrı Ceyhan)

GOLLER: Dk. 19 ve Dk. 45 Halil İbrahim Tüter, Dk. 21 ve Dk. 52 Ferit Erişçi, Dk. 73 Mertcan Dursun (Yalovaspor)

SARI KARTLAR: Tunay Biçer, Alkın Mercimek (Yalovaspor). Furkan Kusuk (Taşköprüspor).

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.