yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

YALOVASPOR FARKLI KAYBETTİ

YALOVASPOR FARKLI KAYBETTİ
23.03.2023 13:06
0
A+
A-

CANINIZ SAĞ OLSUN!

Ligde hafta sonu evinde Gebze Tayfunspor’u geçerek kümede tutunma yolunda önemli avantaj yakalayan Yalovaspor, 20.haftada İstanbul deplasmanına çıktı.

Hafta içi mesaisinde Feriköyspor’a konuk olan yeşil-kırmızılı takımımız, büyük umutlarla gittiği İstanbul deplasmanından 4-1’li yenilgiyle evine döndü.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’taki temsilcilerimizden Yalovaspor, 20.hafta müsabakaları kapsamında İstanbul’da Feriköyspor’la kozlarını paylaştı. Çift maç haftasında ilk randevuyu başarıyla atlatan yeşil-kırmızılılar, konuk olduğu kırmızı-beyazlılara yenilmekten kurtulamadı. 4-1 mağlup kapattığı mücadelede ekibimizin tek golünü ise ikinci yarıda Görkem Yaşar Kabakçı kaydetti.

Ev sahibi hızlı giriş yaptı..

İstanbul Feriköy Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya kırmızı-beyazlı ev sahibi takım hızlı giriş yaptı. Mücadelenin 22.dakikasında gelişen Feriköy atağında Ozan Aydın, İstanbul temsilcisini 1-0 öne geçirdi. Golden sonra baskıyı daha da arttıran kırmızı-beyazlılar, 39.dakikada Emir Çilli ile skoru 2-0 yaptı. İlk yarı da bu skorla son buldu.

Görkem umutlandırdı ama..

İlk yarıyı 2-0 geride noktaladıktan sonra ikinci devrede reaksiyon göstermeye çalışan Yalovaspor, 64.dakikada Görkem Yaşar Kabakçı’nın golüyle durumu 2-1’e getirdi ve umutlandı. Ancak bu golden 10 dakika sonra Feriköy, Ozan Aydın’la farkı yeniden 2’ye yükseltti: 3-1. Mücadelede son sözü 88.dakikada Mert Gayıp söyledi ve Feriköy, maçtan 4-1 galip ayrıldı.

13 puanda kaldık..

Bu sonuçla Yalovaspor, 13 puanla küme düşme potasının 6 puan üstünde ve 12.sırada haftayı tamamladı. Üst üste 6.maçını kazanan İstanbul temsilcisi Feriköyspor ise 40 puanla 4.sırada yer aldı. Yeşil-krmızılı ekibimiz Yalovaspor, ligin 21.haftasında 25 Mart Cumartesi günü yine deplasman bu kez Cankurtaranspor’la karşı karşıya gelecek. Feriköyspor ise 26 Mart Pazar günü İnegöl Kafkas Gençlik deplasmanına çıkacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.