yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3806
EURO
34,7650
ALTIN
2.394,20
BIST
10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YALOVASPOR DİRENEMEDİ!

YALOVASPOR DİRENEMEDİ!
19.12.2022 16:32
0
A+
A-

Yalovaspor, ligin 12.hafta mücadelesinde evinde Gebzespor’la kozlarını paylaştı. Yeşil-kırmızılı takımımız, son bölümlerine önde girdiği maçta rakibine hakem hatalarının da eklenmesiyle direnemeyip 90 dakikayı 2-1 mağlup kapattı.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’taki temsilcilerimizden Yalovaspor, 12.hafta müsabakaları çerçevesinde; güçlü rakibi Gebzespor’u ağırladı. Yeşil-kırmızılı takımımız, 7 eksikle çıktığı zorlu 90 dakikada galibiyeti adeta ellerinden kaçırdı. İlk yarıyı önde bitiren ve ikinci 45 dakikada Gebze ataklarını savuran temsilcimiz, hakem Emre Koç’un sahne almasıyla adeta oyundan düştü. Kötü yönetim ortaya koyan Kırklareli bölgesi hakemi, taraftarlara adeta saç baş yoldurttu.

Çok iyi başladık..

Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleye Yalovaspor çok iyi başladı. Müsabakanın 16.dakikasında gelişen yeşil-kırmızılı takımımızın atağında Salih Mert Yorulmaz, sol ayağıyla ceza sahası dışından harika bir gole imza atarak temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda gol bulduktan sonra Gebzespor, beraberlik için kalemize yüklendi. Ancak sıfır denecek kadar az kademe hatasıyla görev yapan defans hattımız ile kaleci Kaan’ın gününde olması, Kocaeli ekibinin zor anlar yaşamasını sağladı. İlk yarıda başka gol olmadı ve Yalovaspor, devre arasına 1-0 önde girdi.

Hakem Emre Koç sahnede..

İlk yarıyı 1-0’lık skor avantajıyla önde bitiren yeşil-kırmızılı takımımız, ikinci devrede atağa çıkmakta zorlandı ve tamamen defansif anlamda kapanarak rakibine gol şansı tanımadı. Özellikle son bölümlerde üst üste ataklarla kalemizi yoklayan Gebzespor’a karşı çok iyi oyun ortaya koyan Yalovaspor, galibiyete çok yaklaşmışken; müsabakayı yöneten Emre Koç sahneye çıktı ve 3 puanı temsilcimizden alarak Gebzespor’a verdi. 80.dakikada Gebzespor oyuncusu, ceza sahası çizgisinin hemen iç bölgesinde kendisini yere bıraktı ve hakem Emre Koç beyaz noktayı işaret etti. Topun başına Kerim Deler geçerken; bu oyuncunun vuruşunda kaleci Kaan topa uzandı ancak parmaklarının ucuyla çeldiği top ağlarımıza gitti: 1-1. Bu golden 3 dakika sonra soldan gelişen Gebzespor atağında Ali Şentürk ön direkte ayağının içiyle dokunup meşin yuvarlağı bir kez daha filelerimize gönderdi: 1-2.

Penaltımız es geçildi..

Gebzespor’un 2-1 öne geçmesi sonrasında konuk ekip kalecisi Cemal Can Düzce, Yalovaspor tribünlerine dönerek el ve kol hareketlerinde bulundu. Ancak Cemal’in bu çirkin hareketini hakem Emre Koç görmezden geldi ve oyuncuya kırmızı kart yerine sarı kart gösterdi. Maçın duraklama anlarında gelişen Yalovaspor atağında Gebzespor oyuncularının ceza sahası içerisinde topa bariz bir şekilde elle müdahalesini görmezden gelen Emre Koç, yine skandal bir karara imza attı. Maçta başka gol olmadı ve Yalovaspor, 90 dakikayı 2-1 kaybetti. Bu sonuçla temsilcimiz, 7 puan ve averajla 12.sırada kaldı. 32 puana ulaşan Gebzespor ise liderliğini korudu ve devre arasına bir hafta kala zirvede yer almayı da garantiledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.