yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3596
EURO
34,6202
ALTIN
2.382,24
BIST
10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

YALOVASPOR, CANKURTARAN DEPLASMANINDA

YALOVASPOR, CANKURTARAN DEPLASMANINDA
24.03.2023 12:09
0
A+
A-

KAZANIN DA GELİN!

  • Yalovaspor, ligin 21.haftasında bugün İstanbul deplasmanında Cankurtaranspor’a konuk olacak.

Hafta içi mesaisinde yine İstanbul’da Feriköy’e 4-1 mağlup olan yeşil-kırmızılı takımımız, bu kez Cankurtaranspor maçı için İstanbul deplasmanına çıkacak.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’taki temsilcilerimizden Yalovaspor, 21.hafta müsabakaları kapsamında bugün güçlü rakibi Cankurtaranspor’la karşı karşıya gelecek. Küme düşme potasının yukarısında rahat konumda bulunan yeşil-kırmızılı takımımız, hafta içi mesaisinde BAL’daki bir diğer ekibimiz Altınova Belediyespor’u Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda son dakika golüyle geçerek evine 3 puanla dönen Cankurtaranpor’u devirmenin planını yapıyor.

İlk santra saat 15.00’te..

Cankurtaranspor ile Yalovaspor arasında bugün İstanbul Bahçelievler İl Özel İdare Sahasında oynanacak mücadelenin ilk santrası saat 15.00’te yapılacak. Bu karşılaşma öncesinde temsilcimiz, 13 puanla ateş hattının 6 puan yukarısında ve 12.sırada bulunuyor. 34 puanlı Cankurtaranspor ise averajla haftaya 5.sırada giriyor.

Son dakika golüne engel olamamıştık..

Öte yandan Yalovaspor, ligin ilk yarısında Atatürk Stadyumu’nda seyircisi önünde ağırladığı rakibine son dakika golüyle yenilmişti. İlk yarının duraklama anlarında geriye düşen ancak ikinci devrenin ilk bölümlerinde beraberliği bulan yeşil-kırmızılı takımımız, yine maçın duraklamalarının son anlarında kalesindeki gole engel olamayınca karşılaşmayı 2-1 kaybetmişti.

Balıkesir bölgesi hakemleri görev alacak..

Bu arada Cankurtaranspor ile Yalovaspor arasındaki zorlu 90 dakika için MHK, Balıkesir bölgesi hakemlerini görevlendirdi. Emre Can Yılmaz, bu müsabakanın orta hakemi olacak. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Aydın Barak Tek ve Melih Baykurt yapacak. Furkan Işık da dördüncü hakem görevinde bulunacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.