yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

YALOVASPOR BOMBAYI PATLATTI

YALOVASPOR BOMBAYI PATLATTI
26.07.2024 12:42
0
A+
A-

ERDEM VE HAYRULLAH YEŞİL-KIRMIZILILARDA!

  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında bombayı patlattı.

Yeşil-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Kocaeli ekibi Kullar 1975 Spor’da forma giyen 31 yaşındaki stoper Erdem Korkmaz Güner’i karosuna kattı.

Ayrıca BAL’daki temsilcimiz, kariyerinde Menemen, Altay, Turgutluspor, Aydınspor ve Fethiyespor gibi takımlarda forma giymiş 34 yaşındaki bir başka stoper Hayrullah Çelik’le anlaşma sağladı.

Onur ERDİK

Süper Amatör Küme’yi namağlup şampiyon tamamladıktan sonra hedefini Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu olarak belirleyen ve bir yıl aranın ardından tekrar bu lige dönüş yapan Yalovaspor, transfer çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Yeşil-kırmızılılar, dış transfer çalışmaları kapsamında son olarak geçtiğimiz sezon Kullar 1975 Spor forması giyen 30 yaşındaki stoper Erdem Korkmaz Güner’le anlaşma sağladı. Aytaç Yaka’nın teknik direktörlüğünü yaptığı yeşil-kırmızılılar iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürürken, BAL’daki temsilcimiz son olarak Kocaeli ekibi Kullar 1975 Spor formasını terleten Erdem Korkmaz Güner’i kadrosuna katmayı bildi. Ayrıca Yalovaspor, deneyimli bir stoperle anlaştı. Uzun yıllar profesyonel liglerde top koşturmuş Hayrullah Çelik de yeni sezonda yeşil-kırmızılı forma ile sahalarda olacak.

Erdem Korkmaz Güner kimdir?..

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor’un yeni transferlerinden 31 yaşındaki Erdem Korkmaz Güner, futbola Değirmenderespor’da başladı. Ardından Gölcükspora geçen deneyimli stoper, İstanbulspor’un ardından tekrar Gölcükspor’a dönüş yaptı. Sonrasında İzmit Belediyespor ve İnegöl Kafkas Spor Kulübü’nde görev yapan Erdem Korkmaz Güner, bir kez daha Gölcükspor’a döndü ve profesyonelliğe geçiş yaptı. Gölcük macerasının ardından Kızılcabölükspor’a transfer olan tecrübeli stoper, 2021’de Kullarspor 1975 Spor’la amatöre döndü. Kocaeli temsilcinin yaklaşık 3 sezon formasını terleten Erdem Korkmaz Güner kariyeri boyunca, TFF 3. Ligi’nde 75 karşılaşmada 2 gol, BAL’da da 94 müsabakada 6 gollük performans sergiledi. Türkiye Kupası’nda 2 maçta oynayan 31 yaşındaki futbolcu, Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi U18’de de 40 karşılaşmada 2 gollük grafik çizerek kariyerine önemli bir başarı ekledi.

Hayrullah Çelik kimdir?..

Yeşil-kırmızılı ekibimizin savunma hattına yaptığı transferlerden olan 34 yaşındaki stoper Hayrullah Çelik ise Süper Lig’de uzun yıllar mücadele veren Altay’ın efsane isimleri arasında bulunuyor. Bir dönem Süper Lig’de yer alan Bucaspor altyapısında futbola başlayan Hayrullah, Menemen Futbol Kulübü ve Aydınspor 1923’ün ardından Haçkaspor ve oradan da Altay’a transfer oldu. Siyah-beyazlı İzmir ekibiyle yaklaşık 2,5 sezon geçiren Hayrullah, Esenler Erokspor, Turgutluspor, Fethiyespor, Kuşadasıspor ve Aliağa Futbol AŞ maceraları sonrasında geçtiğimiz sezonu Didim Belediye Saygın Yapı Spor’da noktaladı. TFF 2. Ligi’nde 22 maçta görev yapan deneyimli stoper, TFF 3. Ligi’nde de 155 resmi müsabakada süre alıp 6 gol kaydetti. Türkiye Kupası’nda 7 karşılaşmada oynayan 34 yaşındaki futbolcu, Bölgesel Amatör Ligi’nde 40 karşılaşmada görev yapıp 1 gollük katkı sağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.