yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Yalovaspor başka bahara

Yalovaspor başka bahara
06.04.2022 15:21
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta sezonun en kritik mücadelesinde Yalovaspor, 17.hafta müsabakaları kapsamında; 7 bin taraftarı önünde lider Ayvalıkgücü Belediyespor’u ağırladı. Müsabakada şampiyonluk şansını sürdürebilmesi için 90 dakikadan galibiyetle ayrılması gereken yeşil-kırmızılı takımımız, rakip defans hattını bir türlü geçemeyince mücadele başladığı gibi 0-0 tamamlandı.

Hem puan farkını kapayamadık hem averaj üstünlüğünü rakibe verdik..

Ligin ilk yarısında evinde temsilcimizi 2-0 yenerek bu karşılaşmanın da golsüz bitmesiyle ikili averaj üstünlüğünü elinde tutan kırmızı-beyazlılar, 42 puanla liderlik koltuğunda yer alıp grubu zirvede tamamlamayı garantiledi. 39 puandaki Yalovaspor ise ikinci sırada sezonu bitirmeyi kesinleştirip şampiyonluğa havlu attı.

Final niteliğinde maçtı..

2020-2021 sezonunda 3. Lig’de tutunamayıp küme düşen ve bu sezon şampiyonluk parolasıyla başladığı ligi son haftaya girilirken ikinci sırada tamamlayan Yalovaspor, tekrar profesyonel lige yükselme hayalini de adeta başka bahara bırakmış oldu. Yeşil-kırmızılı takımımız, 2022-2023 sezonunda da Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele verecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.