yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

YALOVA’NIN EN KAPSAMLI DANIŞMA MERKEZİ AÇILDI

YALOVA’NIN EN KAPSAMLI DANIŞMA MERKEZİ AÇILDI
07.03.2022 14:41
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Turhan Koçal Caddesi’nde bulunan Atlasheal Akademi’de düzenlenen açılış töreni, Vali Muammer Erol, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Gözde Fm Genel Müdürü Zeki Öğretmek ve Yalova protokolü ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Yalova Rodoplu Camii İmam Hatibi Ali Ergan tarafından okunan duanın ardından Atlasheal Akademi ve Danışmanlık Merkezi’nin açılış kurdelesi protokol üyeleri ve kurucusu tarafından kesilip, hizmete açıldı. Yalova’nın köklü şirketlerinden olan Yıldırım Group Ltd. Şti. sahibi ve Yalova İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Fazıl Özyıldırım’ın ve Yalova’da bilfiil 30 yıl eğitim hizmetinde bulunan Uzman Manevi Danışman ve Sosyal Hizmet Uzmanı aynı zamanda Yıldırım Group bünyesinde kurulan Atlasheal Akademi’nin kurucusu Gülseher Özyıldırım’ın açıklamalarıyla kapsamlı bir içeriğe ve uygulama alanına sahip Atlasheal Akademi misafirlerine kapısını açtı.

‘ETİK DEĞERLERE ÖNEM VERİYORUZ’..

Gülseher Özyıldırım, açıklamasında, “Uzmanlarımızın vericiliği, danışanlarımızın da yardım almaya gönüllü olması hizmetin amacına ulaşması bakımından çok önemlidir. Bunun yanı sıra amacımıza hizmet ederken koşulsuz kabul ve saygı esas alınır, bireysel farklılıklara saygı önceliklerimizdendir. Danışanlarımızın inanç, değer ve kişisel özellikleri ne olursa olsun, bireyler arası farklara saygı temelinde danışma ve rehberlik hizmeti gizlilik ilkelerine bağlı kalarak sunulur. Danışanlarla ilgili konu ve sorunlar içtenlikle ele alınır ve saydamlık ilkesine bağlı kalınarak ilgili konu üzerinde duygu ve düşüncelerin gerçekçi ve dürüst bir biçimde dile getirilmesine önem verilir. Merkezimizde çalışan uzmanlarımız, alanları ile ilgili gerekli tüm eğitim ve dereceleri almış, bilimsel, etik önceliklere önem veren, kendilerini geliştirmeyi sürdüren, yılların tecrübesi ile mesleki gözetim ve dayanışma içinde etkinliklerini gerçekleştiren profesyonel kişilerdir. Kişisel danışmanlık ve eğitim hizmetlerimizin tam içeriğine web sitemiz www.atlashealakademi.com üzerinden ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilir, bizlerle iletişime geçebilirsiniz” dedi. Kurumun açılışına katılan davetliler, Yalova’da böyle kapsamlı bir akademi ve danışmanlık merkezinin eksikliğini hissettiklerini Atlasheal Akademi’nin açılmasından memnuniyetlerini dile getirdiler. Etkinliğin devamı Atlasheal Akademisi’nin misyonu ve hizmetleri üzerine sohbetler ve konuk ikramlarıyla devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.