yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

‘YALOVA’MIZIN VEKİLİ OLARAK ÇALIŞACAĞIM!’

‘YALOVA’MIZIN VEKİLİ OLARAK ÇALIŞACAĞIM!’
11.04.2023 20:30
0
A+
A-
    • ..”Yalova’nın doğruları neyse, onun arkasında duracağız.”

..“Yalova’ya emek verdik, Yalova da bizi buralara getirdi.”

  • Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci sıra milletvekili adayı Tahsin Becan, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu.

..”Hangi partiden, hangi vekil kazanırsa kazansın; onlarla el ele, kol kola; Yalova’nın yatırımlarını artırmak adına elimizden ne geliyorsa yapacağız.”

..”Şehrimizin çok daha iyi yerlere gelmesi için çabalayacağız. Özellikle turizmde bir hayli geri kaldık. Sağlık turizmi çok önemli, Yalova’ya getirilmesi için elimden geleni yapacağım”

..”Seçim sürecinde birbirimizle ilgili, birbirimizin aleyhinde karalamalar yapılmasın. Bunlar doğru şeyler değil ve kimseyi de bir yere getirmez.”

..”Biz yaptığımız işlerle, projelerle konuşulmak istiyoruz. Onlarla anılmak istiyoruz. Diğer adaylarımızın düşüncesi de bu. Seviyeli bir yarış olsun, sonucunda da kim kazanırsa Yalova’ya hizmet vermek için çok çalışsın.”

 

  • Haber \ Büşra GÜNDÜZ

 

Projelerle ve yapılan işlerle konuşulmak istediğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yalova birinci sıra milletvekili adayı Tahsin Becan, HABERCİ’ye özel açıklamalar yaptı.

‘Sadece partinin değil, Yalova’nın vekil adayı olarak çalışacağım’

Yalova için gecesini gündüzüne katacağını ifade eden Becan, “45 yıldır Yalova’da işadamı kimliğimle çalışıyorum. Değişik bir sürü sektörde işler yaptık. Ticaret ve Sanayi Odası’nda 4 yıl meclis üyeliği yaptım. 12 yıl gibi bir süre de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinde bulundum. Bu sürede birlikte mücadele verdiğim tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bana desteklerini esirgemediler” dedi. Becan, şunları söyledi: “Görevimden istifa ederek CHP’den aday oldum. Millet İttifakı’nın vekil adayı olarak çalışıyorum. Allah kısmet ederse; vekil olunca, bir partinin değil Yalova’nın vekili olarak çalışacağım. Yalova’nın doğruları neyse, onun arkasında duracağız. Hangi partiden, hangi vekil kazanırsa kazansın; onlarla el ele, kol kola, Yalova’nın yatırımlarını artırmak adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ticaret ve Sanayi Odası’nı yönetirken de öyleydim; hangi partiden olduğu, nereli olduğu bizim için önemli değil. Gerçekten dürüst, doğru, ne yaptığını bilen arkadaşlarla belli bir başarıya da ulaştık.”

‘Ticaret Odası’nın fahri başkanıyım’

“Yalova’ya emek verdik, Yalova da bizi buralara getirdi” diyen Becan, “Yalova’ya bir borcumuz var. Arkadaşlarımız zaten Ticaret ve Sanayi Odası’nı yürütüyor, orada herhangi bir eksik yok. Hep söylediğim gibi; ben Ticaret ve Sanayi Odası’nın fahri başkanı olarak, bir elim her zaman orada olacak. Tüm partilerimizin vekilleri ile birlikte yeter ki Yalova için katkı sağlayalım” şeklinde konuştu.

‘Yalova hak ettiği yerde değil

Yalova’ya devlet yatırımlarının artması gerektiğini söyleyen Becan, “Orhangazi Köprüsü önemli bir yatırım, çünkü İstanbul’un üçüncü yakası olduk. Bu nedenle Yalova’da oturup işini taşıyamayan bir sürü aile var. Kişi İstanbul’a gidiyor fakat burada yaşıyor. Bunun katkıları çok fazla. Ancak ben bunu Yalova yatırımı olarak görmüyorum; Türkiye yatırımı olarak görüyorum. Yalova’ya biraz da devlet-kamu yatırımlarının gelmesi lazım. Yalova hak ettiği yerde değil. 3-4 sene sonra OSB’ler devreye girdiğinde, Yalova’nın ekonomik değeri de bir o kadar yükselecek. Türkiye genelinde, Yalova ekonomisine baktığınız zaman çok da yerlerde sürünen bir ekonomimiz yok. Ancak şehrimizin çok daha iyi yerlere gelmesi için çabalayacağız. Özellikle turizmde bir hayli geri kaldık. Sağlık turizmi çok önemli, Yalova’ya getirilmesi için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

‘Yaptığımız işlerle, projelerle konuşulmak istiyoruz’

Partilerin birbirine yönelik yapmış olduğu karalama kampanyalarını doğru bulmadığını dile getiren Becan, son olarak şunları söyledi: “Yalova’ya fayda sağlayan işlerde beraber olalım. Yalova küçük bir yer; kimin-hangi partiden aday olduğunun hiçbir önemi yok. Kim kazanırsa kazansın; en azından bu seçim sürecinde birbirimizle ilgili, birbirimizin aleyhinde karalamalar yapılmasın. Bunlar doğru şeyler değil ve kimseyi de bir yere getirmez. Herkes projesini anlatsın. En sonunda zaten bir noktada yine beraber olacağız. A partisinin projesi, B partisinin projesi ile birleşecek, Yalova’ya katkı sunacak. Benim onu-bunu karalayıp durmamın Yalova’ya da faydası yok. Biz yaptığımız işlerle, projelerle konuşulmak istiyoruz. Onlarla anılmak istiyoruz. Diğer adaylarımızın düşüncesi de bu. Seviyeli bir yarış olsun, sonucunda da kim kazanırsa Yalova’ya hizmet vermek için çok çalışsın. Seçimde mücadele verecek herkesi şimdiden tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.