yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

‘YALOVA’MIZI HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE YÖNETİYORUZ’

‘YALOVA’MIZI HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE YÖNETİYORUZ’
28.01.2024 14:28
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, AK Teşkilat ile birlikte ‘Kemer Köprü’ olarak bilinen Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne adeta çıkarma yaptı. ‘Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyen Başkan Tutuk, hizmet seferberliğinin sürmesi için hemşehrilerinden destek istedi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Seçim çalışmalarının startını geçtiğimiz gün veren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hafta sonu AK Teşkilat ile birlikte Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinleriyle buluştu. Burada esnaf ziyareti yapan ve hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Tutuk’a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve teşkilat üyeleri ile birlikte Mahalle Muhtarı Reşat Kösoğlu da eşlik etti.

‘Yalova’mızı hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz’

Başkan Mustafa Tutuk, görev yaptığı süre boyunca gönül belediyeciliği hizmet anlayışı doğrultusunda, her fırsatta muhtarlar ve vatandaşlarla kucaklaşarak, ihtiyaçları yerinde tespit edip, talep ve önerileri bizzat yerinde dinlediğini bildirdi. Yapılan mahalle ziyaretinde vatandaşlarla doğrudan temas kuran Başkan Tutuk, “Yalova’mızı hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz” dedi. Tutuk, “Göreve geldiğimiz günden bu yana şeffaf ve katılımcı bir belediye hizmet anlayışını benimsedik. Hemşehrilerimizden gelen talep ve öneriler doğrultusunda mahallelerimize yatırımlarımızı yaptık. Göreve geldiğimizde borç yükü altında bir belediye vardı. O borçları ödedik. Pandemiye rağmen, zor şartlara rağmen belediyemizi hizmet üreten, proje yapan, en önemli yatırımları yapan kurum haline getirdik. Şimdi daha güzelini yapmak için hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

‘Hizmet seferberliğinin devamı için destek bekliyorum’

Esnafa bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Tutuk, mahalledeki kahvehaneleri de ziyaret etti. Vatandaşlarla samimi ortamda sohbet eden Tutuk, “Bizler tüm mahallelerimizde adeta hizmet seferberliği başlattık. Bunun devam etmesi için hemşehrilerimizden destek bekliyorum. Mustafa Kemal Paşa Mahallemizin birçok sorununu gidermiştik ama mevcut sorunları da önümüzdeki dönem çözmek için hazırız ve kararlıyız” dedi.

İlk günkü aşkla hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Tutuk’u mahalleli gençler ise ‘Mustafa Başkan’ şarkısı ile karşıladı. Gençlerle de sohbet eden Tutuk, “Allah’ın izni milletimizin de destekleriyle şehrimiz için hizmet etmeye devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.