yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3441
EURO
34,8731
ALTIN
2.377,97
BIST
10.209,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

‘YALOVA’MIZA ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER ÜRETECEĞİZ’

‘YALOVA’MIZA ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER ÜRETECEĞİZ’
23.03.2023 13:01
0
A+
A-
  • Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. Görevinden istifa eden Becan, odada gerçekleşen toplantıda meclis üyeleri ile vedalaştı.

Haber \ Onur ERDİK

  1. dönem milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, oda üyeleri ile vedalaştı. YTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Becan, “Yaklaşık 13 yıldır bu odada görev yapıyorum. 4 sene meclis üyeliği ve 9 yıldır da yönetim kurulu başkanlığı yapıyorum. Bu süre zarfında bir sürü şey yaptık. Bu görevi yaparken bana destek olan yanımda olan tüm arkadaşlarıma, tüm meclis üyelerime, bugünkü ve daha önceki meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Mecliste bir sürü şeyle uğraştık. Pandemi gibi bir şanssız dönemden geçtik. O zamanda çok zorlandık. Toplantılarımızı bile yapamadık. Son olarak da depremi yaşadık. Oda olarak da deprem bölgesine yardımlarımızı yaptık halen de yapmaya çalışıyoruz. Türk milleti birbirine destek olan bir millet. Zamanı gelince milyarlar toplayabiliyoruz. Keşke bunları deprem olmadan toplayıp yenileseydik” dedi.

‘Yalova’mıza çok önemli hizmetler üreteceğiz’

“Yalova’da yine bir Çiçek Festivali yapmak istiyoruz” diyen Becan, “Bu anlamda çalışmalarımız sürüyor. Benden sonraki, arkadaşlarımız da çalışmalarını sürdürecekler. Ben yine yanlarında olacağım. Oda çalışmalarımızda en büyük eserimiz de bu binaydı. Meclis üyelerimizle birlikte çok çalıştık. Projesi için bile 2 yıl çalıştık. Bu bina odamızın en az 50 yılına yetecek, odamıza ve Yalova’mıza hizmet edecek kapasitede bir bina oldu. Yalova’nın konferans ve seminer salonu ihtiyacını da bu binanın karşıladığını görmekten çok mutluyuz. Ben bu binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Oda başkanlığından da istifa ettim. CHP’den Yalova Milletvekili aday adayı oldum. Eğer milletvekili olursak, Yalova’mız açısından çok önemli hizmetler üreteceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Odada yaptığı görevlerden dolayı YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu tarafından Tahsin Becan’a bir teşekkür plaketi sunuldu. YTSO yeni başkanını ise düzenlenecek olağanüstü meclis toplantısında yapılacak seçim sonrasında belirleyecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.