BIST 100
13.892,30 -2,41%
DOLAR
48,6392 0,03%
EURO
56,1693 -0,05%
GRAM ALTIN
6.719,21 -0,02%
BITCOIN
75.887,00 -4,04%
FAİZ
40,41 0,32%
GÜMÜŞ GRAM
99,62 0,73%
GBP/TRY
65,5796 -0,19%
EUR/USD
1,1540 -0,08%
BRENT PETROL
105,05 1,81%
ÇEYREK ALTIN
10.985,65 -0,02%

YALOVALI MATEMATİK ÖĞRETMENİNDEN ACI HABER

EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ

Yalova Abdülhamithan Ortaokulu’nda matematik öğretmeni olarak görev yapan 43 yaşındaki İlhan Algınkaplan’dan yaklaşık 12 saat boyunca haber alınamadı. İznik Gölü’nde sürdürülen arama çalışmalarının ardından Algınkaplan’ın cansız bedeni kıyıdan yaklaşık 50 metre açıkta bulundu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Acı haberi göl kenarında bekleyen anne Hatice Algınkaplan ile baba Sadettin Algınkaplan, oğullarının cansız bedeninin sudan çıkarılması üzerine gözyaşlarına boğuldu. Algınkaplan’ın kesin ölüm nedeninin yapılacak incelemelerin ardından belirleneceği bildirildi. Yalova Abdülhamithan Ortaokulu’nda matematik öğretmeni olarak görev yapan 43 yaşındaki İlhan Algınkaplan’dan haber alınamaması üzerine İznik Gölü çevresinde geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Edinilen bilgilere göre Algınkaplan, ilk ders gününün ardından okuldan ayrıldı. Saat 11.00 sıralarında annesi Hatice Algınkaplan’ı telefonla arayan öğretmenin, gezeceğini söylediği öğrenildi. Bir süre sonra Algınkaplan’dan haber alamayan ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan çalışmalar sırasında babası Sadettin Algınkaplan’a ait 77 DH 455 plakalı otomobil göl kenarında bulundu. Algınkaplan’ın cep telefonu ile kıyafetlerinin de göl sahilinde bulunması üzerine ekipler çalışmalarını gölde yoğunlaştırdı.

ARAMA ÇALIŞMALARI 12 SAAT SÜRDÜ

Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı, AFAD ile polis Sualtı Arama ve Kurtarma ekiplerinin katıldığı arama çalışmalarına deniz polisi de destek verdi. Yaklaşık 12 saat süren çalışmaların ardından İlhan Algınkaplan’ın cansız bedeni, sahilden yaklaşık 50 metre açıkta bulundu. Deniz polisi tarafından sudan çıkarılan Algınkaplan’ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AİLESİNİN ACI BEKLEYİŞİ

Oğullarından gelecek iyi bir haberi göl kenarında bekleyen anne Hatice Algınkaplan ile baba Sadettin Algınkaplan, oğullarının cansız bedeninin sudan çıkarıldığını görünce büyük üzüntü yaşadı. Algınkaplan’ın kesin ölüm nedeninin yapılacak inceleme ve otopsinin ardından netlik kazanması bekleniyor. Yalova’da görev yapan öğretmenin ölümü, ailesi ve eğitim camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?