yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3645
EURO
34,6827
ALTIN
2.395,64
BIST
10.169,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

YALOVA’DAN KAHRAMANMARAŞ’A AŞEVİ

YALOVA’DAN KAHRAMANMARAŞ’A AŞEVİ
24.03.2023 17:27
0
A+
A-

YESO BAŞKANI NECATİ ERBUL:

‘YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ’

  • Yalova Esnaf ve Sanatlar Odası’na (YESO) bağlı esnafların öncülüğünde, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bir aşevi oluşturuldu. Aşevinde günlük 2 bin kişilik yemek hizmeti verilecek.

..”Yalova Belediyesi, İl Özel İdaresi ve esnaflarımızın desteği ile de Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bir aşevi oluşturduk. Bizim için çok önemli bir projeydi.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Esnaf ve Sanatlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde büyük yıkımlara sebebiyet veren depremin ardından esnafların büyük bir özveri ile bölgedeki çalışmalara destek sunmaya devam ettiğini söyledi. Başkan Erbul, Yalova Belediyesi, İl Özel İdaresi ve YESO olarak Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde aşevi açtıklarını ifade etti. Erbul, Ramazan’ın ikinci gününden itibaren Yalova’dan gönüllülerin ve esnafların bölgede bulunduğunu da dile getirdi.

‘Çok önemli bir proje’

Aşevi ile ilgili konuşan Erbul, “YESO olarak depremin olduğu ilk günden itibaren bölgeye desteklerimizi sürdürdük. Ancak uzun vadede kalıcı bir iş daha yapmak istedik. Yalova Belediyesi, İl Özel İdaresi ve esnaflarımızın desteği ile de Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bir aşevi oluşturduk. Bizim için çok önemli bir projeydi. Destek verenlere, emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Ramazan ayının sonuna kadar aşevi, günlük 2 bin depremzede vatandaşımıza hizmet verecek” dedi.

‘Yaraları hep birlikte saracağız’

Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştirmede mukaddes bir ay olduğunu söyleyen Erbul, “Esnafımız ilk günden beri oldukça duyarlı davrandı. Her türlü kampanyanın etrafında kenetlendi. Böyle bir projede yer aldıkları için hepsinden Allah razı olsun. Bir nebzede olsa depremzedelerimizin yanında olmak bizleri motive ediyor. Yaraları hep birlikte saracağız. Aşevimizde de Ramazan’ın son gününe kadar yemek pişecek, gönüllülerimizden de bu konuda destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.